Hur hamnade vi här?

Ja vad i hela friden fick oss att ge oss in på det här livsprojektet har både vi och andra säkert frågat sig. Vi tar det från början.

Ja vi är ju båda från Floâ. Så inte helt otippat va!? Jag (Karin) bodde och jobbade i Malmö och hade nyligen landat i min nyrenoverade lägenhet i Malmö. Martin hade precis renoverat klart sin lägenhet i Borlänge.

Funderingarna gick, ska vi bo i Malmö en sväng? En mas, en kulla, från samma lilla by, barndomsvänner sedan småbarnsåren, som kom underfund med, efter en herrans massa år på olika platser i världen, att vi trivdes ju rätt bra tillsammans....

Jag satt på jobbet i Malmö och fick en snap från Martin som var ute med hunden hemma på byn. Det var, bara i farten, en bild på en tillsalu-skylt på en bit av en lada. Jag såg på en gång vilket hus det var ladan eventuellt hörde till och pulsen höjdes rejält.

Slängde mig ut från kontoret och ringde en förvånad Martin på en gång. Han som förmodligen bara ville skicka en bild på en tillsalu-skylt från kollegorna i Gagnef jobbade ju så på samma byrå fast i Malmö.

”Är det bara ladan som säljs eller är den enorma drömgården där bakom? Vem äger det? Satan också, vi kan väl inte köpa hus nu också” kastade jag ur mig i ett andetag. Martin som blev lite paff sa att han visste inte riktigt om gården skulle säljas, men jo ifs varför kan vi inte det?! Svarade han.

Ja ni fattar resten är historia....

Gillar

Kommentarer