Prosjekt - Grønt er skjønt

Benken ble knæsj grønn. Steik hvor tøff den er.
Den er bare diggbar.

Benken fulgte med huset på samme måten som hjorten i tidligere innlegg. Den har også sett litt sliten og trist ut.Og siden nå huset får lysgrå vegger, lyse lyse grå grunnmuren og hvite lister så må vi ha noe som bryter av. Og dermed blei benken vår skikkelig knæsj.

Det skulle ikke bare være enkelt å få byttet farge på den. Eg ville ha bort den rustne fargen på smijernet også. Dermed var det frem med lakk boksen. Og sort ble den igjen.Før valgte eg meg en grønn farge, men den ble nesten hvit i dagslys. Eg skulle ha no som ble skikkelig grønt var målet. Det skal sies at sambo var lite gira på det fordi han nettopp hadde fått vekk den grønne stygge grunnmuren. Men så fikk eg slått gjennom at det var bare en liten benk og ikke en hel grunnmur. Dermed fikk eg komisk nok grøntlys.

Men første grønn fargen ble som sagt hvit i dagslys. Og det var ikkje helt målet. Dermed bar det på maler forretningen og hente ny farge, men dem kunne ikke blande noen av dem grønn fargene eg ville ha i ute maling. Dermed var det å gå tilbake til 90-tallet for å finne den eg ville ha. Og det sier litt og hvor sær fargen på benken min skulle være.Nå skal det ikke sies at benken er perfekt malt eller lakkert, men den fikk ett løft. Og den ser perfekt ut på avstand. Er steik fornøyd med fargen og prosjektet. For å være en "hobby" benk og så vil eg sei det er rimelig bra.

Da var det på tidet å komme seg i gang å trene, og så lage seg klar til det blir fullt hus og stormende jubel her. I dag kommer besøk og dem er allerede på vei.


#trening #oppussing #oppussingsprosjekt #hage #hageliv #hagegruppe #grønn

Liker

Kommentarer

selineds
selineds,
Den ble såå lekker!nouw.com/selineds
Villahusmor
Villahusmor,
Eg digger den 😃 Både fargen og resultatet 😃
nouw.com/villahusmor
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229