Inspirasjon som gir tyngde

Denne pinsehelgen har vært helt vanvittig. Den har vært så spennende. Var og skulle se på drømmebilen. Men dessverre ble den ikke min denne bilen. Det finnes heldigvis flere av dem.

Siden vi skulle se på bil så bestemte vi oss for å besøke mor som bor nærmere bilen eg skulle se på. Og siden var pinse så måtte vi jo også handle før alt stengte på lørdagen.

Når eg stod på sportsbutikken for å handle sko til tur og terreng. Så kommer det ei dame bort til meg (har gått på skole med hun for flere år siden). Klapper meg på skuldra og forteller meg hvor stor inspirasjon eg er.

For 9 uker siden så la eg om livet mitt ganske totalt. Eg startet og trene styrke, la om kosten min. Dette fikk eg hjelp av min PT eller personlig trener. Har prøvd lenge, men uten å klare det selv.

Dama kom bort til meg og var klar og tydelig på at eg gjorde en knall jobb. Ho fulgte med på hva eg gjorde og eg var knall tøff. Eg var en stor inspirasjon for mange. Den dama satte meg helt ut. Men det gjør så godt å høre sånt i hverdagen. Vi må alle bli flinkere til det. Oppmuntre og skryte av hverandre.

Veien hit har vært knall hard. Skal ikke si at det har vært enkelt for det hadde vært løyn. Men det er langt igjen å gå. 

#trening #treningsglede #fitness #slanking #suntkosthold #kosthold

Liker

Kommentarer

hopeforuganda
hopeforuganda,
Dette krever rå viljestyrke, og jeg digger folk som får det til:) Go girlnouw.com/hopeforuganda
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229