Bli energibombe bruk Smoothie

Contains affiliate links

Trodde aldri att eg skulle få en slik energi. Har lyst å gjøre hva som helst akkurat no. Er så full av energi som eg ikkje har følt meg på lenge. Så dette kan eg fort venne meg til. Blir spennende å se forskjellen når eg i tillegg skal på arbeid i morgen.

Så i dag var det digg å sitte å nyte koppene sine og se på dritt været utenfor vinduet.


KETO Coffee: Med smør fra beitende kyr og mellomkjedede triglyserider (MTC-er) er dette en kaffe med det lille ekstra, som vil gi deg energi hele dagen gjennom!

Greens on the go: Greens inneholder 50 forskjellige urter og næringsstoffer, blant annet 33 typer frukter og grønnsaker, matcha grønn te, og en blanding av magnesium og kalium.

Shake(Smoothie): Dette rene proteinet fjerner søtsug ved å gi deg en god metthetsfølelse som varer lenger – og det fra en formel som er både soya- og laktosefri!

Cleanse: It Works! Cleanse er en skånsom men effektiv todagers urterens med Aloe Vera bladgelé og sikoriinulin, som hjelper kroppen din slik at du kan føle deg på topp og se bra ut!

Min lille erfaring

Håper dette går min vei no. Alle finner jo sine favoritter i disse produktene. Noen liker Keto Kaffen, andre Shaken osv.
Dem eg kjenner liker nok Keto Kaffen best. Selv synes eg faktisk at Shaken og Keto er det verste. Da ler dem av meg. Det får dem bare gjøre og det tar eg ikke så tungt. Smaken er som baken pleier eg og si. Dem fleste vet at den er delt i 2.

Shaken og Keto er faktisk det eg liker minst med denne pakken. Nå skal det sies at eg er på andre dagen, så alt kan endre seg. Skal prøve å blande dem i litt matvarer så kan det hende at eg får ett annet syn på hele saken.

#trening #vektnedgang #slanking #helse #smoothie

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229