Betaling for streve - L Y K K E

Før kunne eg ikkje en gang se på valkene mine uten å bli deprimert. Så kom eg til ett stadie der eg kunne snakke om dei, men ingen andre kunne sei noe om dei til meg.

Som for.eks "No fremhever du valkene dine".


Men nå.... Snakk gjerne til eller om valkene mine og meg. Eg kommer bare til og le av deg. Om du ser på meg og snakker om dem så vil eg komme med noe sånt som "jamen eg er stolt over dei valkene eg har... For eg har hatt større og flere".

Og den følelsen og kunne gjøre det. Den er ubeskrivelig. Eneste ordet eg har er lykke.
Lykken av og kunne fleipe med vekta si, lykken av og kunne kaste toppen/singletten når eg selv føler for det. Det er helt amazing.

Det som er enda større lykke er når du begynner å se at kroppen din forandrer seg. At den jobben du har gjort i mange mnder endelig vises og at den ikke er forgjeves. Den følelsen kan virkelig ikke beskrives. Første gangen eg la merke til det var når eg sku på jobb. Og vi hadde fått oss nye sommer t-skjorter. Og eg såg at det bare låg størrelsene M og XL igjen. Selv måtte eg jo ha 2xl. Men tok sjansen og prøvde. Og var egentlig klar over at det aldri kom til å gå. Trodde eg sku gå i golvet når eg såg at den var for slakk rundt magen. Men noe mindre burde eg ikkje ha fordi da ville den bli trang.

Nå skal eg på jobb igjen. Og det gledes selv om det er varmt. Lyst å nyte solen, men er bare 2 vakter igjen til ferie.

#helse #kropp #slanking #vektnedgang #sommer #bikini


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229