6km lang fredagskveld

Hadde aldri trodd eg skulle si dette. Men dette gjorde godt.
Ubeskrivelig godt. Nå er eg svett og god.

Tro det eller ei... Har faktisk trent på en fredagskveld. Eg som egentlig har vært skikkelig anti-fitness har klart 6km på 20min. Rimelig stolt av meg selv.
Men nå vil eg opprettholde målet mitt. Og det er så knallhardt at da må man bare trene. Har angst for treningsstudio, men eg arvet en spinningsykkel fra min far som eg har pusset støv av.

Beklager mine svette selfies.

I sommer var eg vell en av dem som sklei litt ut. Ble god grillmat, junk i varmen sammen med gode venner. Lov kose seg litt også, men så må man huske at det kommer en hverdag også. Nå er sommeren over og vi er komt over i høst måneden. Så da er det bare å jobbe seg fremover. Har gått litt opp igjen irriterende nok, men er langt i fra tilbake på null.


Eg må være knallhard med meg selv. Virkelig knallhard. Har lov å unne meg litt i helgene, men ellers NEI.... Så om eg spiser noe i uka så blir det lengre til eg kan kose meg med en sjokolade eller en brus igjen.
Selv om brusen faktisk er det eg savner minst. Det eg savner mest er nok sjokolade og vingummi.

Hadde ett mål i går om å klare 3km i løpet av neste uke. For i går klarte eg bare 2,5km av en eller anna grunn. Ehm... Men eg slo målet mitt i dag. Så da er det vel bare å sette seg nye mål da! Klare vi 10km altså 1mil neste uke?

Ett tips - egenerfaring: Ikke start for hardt. I begynnelsen så tok eg bare så lenge eg klarte å trø rundt. Dermed såg eg hvor langt eg klarte. Så planla eg derfra. Så etter noen uker så kan eg nå begynne å sette mål. Det er også viktig å sette seg oppnåelige mål men også krevende mål.


#trening #treningsglede #fitness #slanking

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229