Man blir vad man äter...3/100

I ärlighetens namn alltså!

Hur kan kroppen vara så föränderlig? Jag bjuder på en bild av dagens klädsel där jag knappt fick igen byxorna. Vägrade byta byxor så straffet blev att de fick sitta på hela dagen, haha. Tight eller tight? Myyyyycket tight! Mitt onda jag säger - du får skylla dig själv! Mitt goda jag säger - de sitter hårt idag, men prova samma byxor om några veckor igen så kanske de sitter lite lösare. Vem tror ni jag lyssnar på? Den goda förstås! Det får bli en morot att prova dessa byxor med jämna mellanrum. Magen ska få plats och INTE svämma över. Volanger är ju fint...men INTE runt magen! Tänk er dessa byxor knäppta, ooops, voooolaang!Nog om volanglika magar. Idag lyxade jag till det och flexade ut på lunchen för att åka längdskidor. Jag älskar verkligen att åka längdskidor! Är inte duktig men gillar friheten, att vara ute och att man använder hela kroppen. Jag blev hämtad av min energiska väninna för att åka på sjön Roxen. Vi skidade 10 km idag och det var fantastiskt! Solen värmde faktiskt lite också. Tur man har aktiva vänner omkring sig. Att välja motion när man kan ta ut lite flextid är väl ändå rätt starkt, eller hur? Det finns ju många andra saker man skulle kunnat ägnat eftermiddagen åt. Gå och fika, shoppa, mysa i soffan, läsa eller se en film, men jag valde motion! Ha, snacka om viljestark kvinna!

Vet ni vad jag fick av min energiska väninna då? En chokladboll!!! Jag hade precis ätit lunch när vi åkte skidor så den fick följa med hem, men... den goda säger - unna dig det nu när du motionerat, men den onda säger -är det verkligen värt det? Den ligger fortfarande i sin påse så vi får väl se, hmmmm. Man blir ju som sagt som man äter...

Detta kanske ska tillhöra mitt nya jag? Att unna mig någonting gott när jag verkligen förtjänar det. Man kan ju i och för sig förtjäna det många gånger varje dag men jag menar att jag måste skrapa ihop lite motion innan jag unnar mig det onyttiga. Det är väl en bra överenskommelse? Inget snaskigt utan motion!


Gillar

Kommentarer