Dags igen. Rykten och Terrys nya kontrakt, han har tidigare sagt att han vill fortsätta i Chelsea så en blunder att ens tveka på att krita på denna förlängningen. Finns ju alltid en risk att Kina elelr MLS lockar med pengarna. 4/5

Hatem Ben Arfa till Barca. Ganska taget ur luften, Mahrez ser ut att lämna och då satser de nog hellre på honom för 25-30 miljoner pund. HBA är free transfer men barca har ju inte dåligt med pengar direkt. 1/5

Så vem har varit säsongens flopp i PL?

Skulle säga Baba Rahman eller Lescott. Rahman borde kunna anpassa sig till PL men det verkar inte hända, priset låg ju runt 300 miljoner, vilket han inte är värd då han kanppt kan tackla. För svag för PL och skapar inte mycket framåt heller.

Lescott-skulle värvas in för att stabilisera backlinjen i Aston Villa, de släpper in mål som aldrig förr och han ser otroligt seg ut på planen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Spontana tankar #2

Det har blivit väldigt populärt med podcasts, känns som nästan alla halvkändisar har en egen. Men faktiskt rätt kul att lyssna på, många blir man motiverad och glad av. Favoriter just nu, måndagspepp, framgångspodden.

Soligt och ledig idag, plugg inför tenta. Ska försöka ta vara på så många soliga dagar som möjligt i sommar. Hatade känslan när man jobbade och man såg på snap hur folk glassade i solen. Har världens sötsug 24/7 pga allt plugg. man blir uttråkad och går och letar i kylen var 5e minut..

Liverpool till EL final, Villareal tappade allt i match nr 2 och liknade Newcastle i glöden. Helspansk final i CL dessutom, lite tråkigt, hoppas Atletico vinner. Trött på diviga real.

Likes

Comments

Förutsätter att ingen läser det här.

Är så trött på att vi jämför oss med varandra hela tiden. Allt handlar om vem som gör mest, tjänar mest och ser bäst ut. Att vi hela livet strävar efter att vara någon annan känns fel. Att ha förebilder är ju bra men att copy pasta någon annans liv är ju något helt annat.

När man skrev uppsatserna i högstadiet fick man kopiera men det blev underkänt så länge du inte skrev om det du kopierade med dina egna ord. Är inte det egentligen samma sak?

Ha massa förebilder men se hellre till att bli bättre än dem genom att vara dig själv, först då vill folk bli som dig istället.

Spontana tankar #1

Insåg att vi är i månad 5 år 2016, får ångest över hur fort tiden går.

Ska unna mig mer resor och testa nya grejer, precis som den här bloggen/dagboken.

Det är bättre att hoppa rakt in i projekt istället för att överanalysera, då blir det aldrig gjort.

Har lärt mig att uppskatta andra människor mycket mer det senaste.

Känslan när man får en komplimang från någon man bryr sig om är så skön, man känner sig så uppskattad.Likes

Comments