2015 var ett väldigt händelserikt år för mig. Saker har ändrat så mycket och så många gånger under ett år. Jag hade både ups and downs men nu när jag ser tillbaka var det säkert mitt bäst år. Det är konstigt att tänka vem jag började 2015 med och vem det slutade med, men jag är endå lycklig. Bästa som hände 2015 var Noah, tillika som han också var det jobbigaste haha....

 

Hoppas 2016 blir ett ennu roligare år fyllt av glädje, lycka och kärlek. Hoppas på nya äventyr, mera vänner och galna minnen

 Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har varit så länge borta att jag inte vet var jag ska börja eller vad jag ska skriva. Under tiden jag varit borta har jag mest varit med Noah, tränat boxning, gått i skola och festat typ haha. De 2 senaste månaderna har faktiskt varit asroliga och jag stortrivs med mitt liv för tillfället. Mycket saker har ändrat, men inte direkt till det sämre hållet. Just nu satsar jag massor av min tid till vänner och därför har jag just så kul hela tiden. 

 

Imorgon är det julafton. Har ingen jul-känlsa men juletiden anser jag väldigt mysig. Iår firar jag julafton med mamma på en stuga vi hyrt och på annandag jul åker jag och Noah till pappa dit också hans flickvän, min syster&hennes familj och min brorsdotter kommer. Väldigt annorlunda jul då jag inte är hemma och första julen på 17år som jag spenderar skillt från mina föräldrar, men tror det blir ändå lyckad jul!

Hoppas jag blir lite aktivare här på bloggen i framtiden...

Fridfull jul önskar jag er alla!Likes

Comments

Förut var det iallafall så att om man inte bloggat på en månad försvann bloggen så ville bara anmäla att jag fortsätter med blogg torka hahaLikes

Comments

Har inte haft tid och ork att skriva. Bloggtorka tills vidare.Likes

Comments

Just nu är livet skit helt enkelt. Jag har varit sjuk sen måndag. Först började det med feber sen byggdes det på med migrän, halsont, snuva och värk överallt. Nu har som tur febern gått över men för tillfället tar min hals så ont att jag varken kan äta eller dricka. Varje gång jag sväljer vill jag bara skrika för det tar så ont men det skulle inte hjälpa för jag har ingen röst för tillfället. Känns som min strup bara blir mindre och mindre hela tiden, snart täpps den så jag inte får luft längre. Lite skrämmande kan man väll säga.

Blir också stressad över hur mycket skola jag missar men det kan jag inte göra något åt helt enkelt. Blir ju verkligen ingen träning heller vilket är synd. Var idag första gången ute med Noah sen jag blev sjuk men då jag kom hem var jag så jävla utmattad, även om jag sovt 12 timmar inatt, att jag somnade i 5 timmar. Just nu önskar jag bara att denna sjukdom ska dra åt helvete. Var i förrgår hos läkaren och de tog mig förvånansvärt seriöst. De tog blodprov och röntgen bild fast jag bara kom dit med symptomer till typ flunssa. Fick också begäran att komma dit pånytt imorgon.

Annars har jag väll inte gjort så mycket, tittat på Paradise Hotell och Geordie Shore på repris och ätit glass typ. Adrian är min definitiva favorit från pågående PH säsongen, verkligen att dö för.

Hoppas ni har det mycket bättre än jag och håll er friska!

JuuniaLikes

Comments

Vilken hemsk bloggtorka. Super synd då jag njuter av att skriva blogg. Orsken till bloggtorka är tidsbrist. I detta tillfälle av mitt liv har jag inte en sekund extra tid. Från att jag vaknar 5:45 tills att jag går o lägger mig 22:00(vilket är för sent) har jag fullt upp. Alltså schemat är så full speckat att jag inte ens hinner göra läxor.


Som följd har jag fått stress, glömskhet och koncentrationsvårigheter. Jag är desperat att få mitt liv i ordning igen. Jag bryter dagligen ihop i gråt och vet inte varifrån jag ska få mera tid...

Men om vi glömmer allt det negativa så finna det ju positiva saker i mitt liv också. Noah tillexempel växer med fullfart till en fin vuxen hund. Jag var och träffade familj förra veckoslutet. Jag har varit en hel del med vänner och allmänt haft det bra. Som sagt, jag har blivit glömsk, så jag kan inte berätta vad exakt jag har gjort men jah minns att jag haft det roligt!

I väntan på nästa lov,
Juunia

Likes

Comments

Står just nu hos min pappa och kokar gröt och ägg. Hans kyllskåp var ganska tomt på ingredienserna jag behöver men det blir nog helt bra frukost. Vi kom hit igår kväll med Noah och gick nästan direkt i sängs. Hade sovmorgon till halv nio idag och drog sedan iväg på länk med Noah. Vi gick på spånbanan och det var helt knäpptyst och solen sken vackert. Sådana länkar är bäst. Dessutom fick Noah springa löst vilket han älskar.

Har inte skrivit på länge. Jag har känt mig omotiverad, lite stressad och mina dagar har inte varit så speciella alls. Jag har varit sjuk nu i en vecka vilket är hur jobbigt som hellst. Detta har då betytt att jag haft paus från träningen. Enligt mig är det så himla viktigt att då man är sjuk låter kroppen vila helt ut tills man blir 100% frisk. Om du blir sjuk visar ju din kropp att den är trött och då måste man också lyssna på den. Självklart har jqg dagligen haft lusten att gå och träna men då tänker jag bara att hellre är jag nu borta en vecka och kan sedan satsa på träningen helt fullt än att jag nu halv sjuk går till gynmet och träningen också bara blir halv gjord.

Skolan började på tisdag. Har litet blandade känslor om saken... På tisdag började jag också med dieten så nu äter jag enligt kostschema. Många har funderat på varför jag gör det, hur jag orkar osv. Själv älskar jag självdiciplinen jag är tvungen att ha nu. Jag hade bestämt att under sommaren tar jag det som det kommer. Det blev en väldigt avslappnad sommar men det var exakt vad jag behövde just då. Men nu är jag glad att komma tillbaka till rutiner och äta rent.

Idag ska jag åka till Ekenäs och sova över i Julias nya lägenhet. Ska bli riktigt mysigt med qualitytime.

Vi hörs vänner!

Likes

Comments

Har varit väldigt busy senaste veckan. Dagen efter jag slutade jobba flög jag till Köpenhamn för att köpa min hundvalp. Resan gick jättebra och jag fick den sötaste valpen. Alltså orsaken till varför jag haft fullt upp. Det har varit väldigt krävande men också superroligt! Man måste vara så himla skarp hela tiden för att se till att inget illa händer honom. Dessutom måste man springa ut hela tiden och jag har varit tvungen att tvätta mina lakan säkert 5gånger.

Han är alltså en italiensk vinthund som fyllt 10veckor. Jag döpte honom Noah men är fortfarande lite osäker på namnet haha. Han är så himla mysig att gosa och sova med. Noah får mig ofta att skratta för han är så otroligt tassig. Han är en väldigt modig och social individ. Det enda han är rädd för är långtradare och stora hundar. Jag är väldigt fascinerad av honom och spenderar gärna dagarna i hans sällskap. Noah älskar att vara i människo famnar, få all uppmärksamhet och ge pussar.

Just nu är vi ute och har varit här redan 1½ timme. Han har inte ännu förståt att göra all business ute så här sitter vi tills det händer... Jo alltså lite uttråkad blir man nog och dessutom så ligger han bara bredvid mig på en bänk. Har inga andra planer än att gå till gymmet idag. Jag var igår första gången till gymmet här hemma och det kändes jättebra!Likes

Comments

Jag har det så oerhört tråkigt just nu och tiden går verkligen långsamt. Säsongen börjar dö ut och det känns som man inte haft en enda kund även om hamnen är full ungefär. Första dagen det gått såhär segt som tur...

Jag känner mig också väldigt trött även om jag sovit tillräckligt. Borde dra till gymmet efter jobbet men måste va ärlig och säga att det enda stället jag vill dra till är min säng. Hade dessutom hemlängtan för första gången igår och tänkte börja gråta som en galning. Som tur gjorde jag icke det för jag var på jobb då, så det kunde ha varit lite pinsamt. Men fick bara en känsla att jag vill ha en normaldag emellan.

Har endast tre(!!!!) arbetsdagar kvar vilket är sjukt men väldigt skönt tillika. Imorgon kväll ska jag på kräftskiva med vänner, lite som en avskedsfest före vi skills åt. Bitter-sweet alltså. På torsdag efter jobbet åker jag och mitt pick&pack tillbaka till Åbo. Sen redan nästa dag flyger jag till Köpenhamn för att hämta min hundvalp. Är väldigt taggad över att få en ny familjemedlem. Min valp är alltså en Italiensk Vinthund. Det kommer också vara intressant att se hur jag kan uppfostra min bebis...TbLikes

Comments