Det är så skönt när man redan gjort alla dagens ärenden och klockan är bara lunch. Och så skiner solen idag i vårt fina vinterland.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag befinner vi oss i Stockholm för lunchmöte och självklart lite shopping.

Likes

Comments

"Jag önskar jag vore mer som henne"
"Jag önskar jag såg ut som henne"

Detta är två meningar vi under vår tid ofta gick och tänkte på, att vi ville vara mer som någon annan. Eller se ut som en viss person. Men inget som pågår i vårt huvud fortfarande, utan något vi bara än idag kan återblicka till och fundera. Okej, ni undrar säkert vad det är du läser just nu men jag ska ge dig ett exempel. Visst känner du igen Fredrik Eklund? Ja, precis. Hur många tror du har tänkt tanken att "jag önskar jag var som honom"? Jag menar, klart man vill vara framgångsrik men han har kämpat stenhårt för att komma dit han är idag. Därför behöver du också göra det om du nu "önskar du vore som honom". Förstår du hur jag menar? Det jag menar är att det är så många som vill vara på en annan ruta än vad dem är idag och det jag försöker förmedla är att inget kommer gratis. Om du nu önskar du vore som Fredrik Eklund, så se till att bli som honom. Dessa önskningar är inget som kommer inslaget i ett paket på julafton, dessa önskningar är något man får slita för, för att uppfylla. 

Likes

Comments

​Detta är det vi kommer satsa på nu inför hösten, stickade tröjor, vida byxor och ett par snygga sneakers till. 

Likes

Comments

Happy Sunday!
Denna söndag har varit precis så som en söndag ska vara. Ledig och njutit. En lång sovmorgon och en promenad i solen och avslutas med en super god homestyle burgare. Hoppas ni har haft en trevlig vecka.

Likes

Comments

För några dagar sedan la vi upp ett tips om du hade torra läppar. Idag dök det ner ett litet paket till oss i brevlådan. Nämligen ett underbart, doftande och mjukt läppsyl från Naked Lips med en otroligt snygg höstfärg.

Naked Lips fokuserar på ekologiska ingredienser och organiska ämnen i läppsyl i olika färger och dofter. Läppsylen är så rena från farliga ämnen att man kan äta dessa men det rekommenderar vi inte, borde nog inte smaka så gott ändå.
Läppsylet vi fick går att köpa på deras hemsida, nakedlips.se och kostar runt 50-60kr. Färgen vi fick heter Plush Red och finns massor med andra fina höstfärger.

Likes

Comments

Idag bestämde vi oss för att äta lite god mat till vårt fredagsmöte. Formosa är vårt favoritställe när det gäller asiatisk mat, super gott!

Likes

Comments

Har du torra läppar? Det har vi också! Speciellt denna årstid, därför tänkte vi dela med oss av ett enkelt och bra tips.

På Rituals finns det en ansiktskrubb, den är väldigt finkornig och lätt att använda. Ta en liten klick på ett nytvättat finger, massera försiktigt in skrubben på läpparna och låt den gärna vara på en liten stund för bättre effekt.

När du känner att du vill ta av skrubben från läpparna använder du en fuktig bomull pads och torka lätta av. Återfukta gärna med någon form av läppsyl/läppsalva.

Denna process tar ca 5 min att göra och kan göras så fort läpparna känns torra men för hållbar effekt gör det en gång per dag.

Likes

Comments

Fin fredag med trevligt sällskap och god mat. Vi har det bra. Hur ser eran fredag ut?

Likes

Comments