Produkter/tjänster

Tejpa mönster på natten​

När barnen hade somnat fick jag äntligen börja tejpa ihop nya mönstret. Hann klippa ut alla delar också, men sen tog tröttheten över 😴 oftast brukar jag fortsätta för jag vill så gärna bli klar... Men ska sy min första softshell jacka så intalar mig att jag nog bör va lite piggare 😅 Ni med småbarn vet hur svårt det kan va att få tid till att sy (eller ens gå på toa) , så natt jobb är standard 🙈
Vad gör ni för kul i påsk?
Jag ska försöka hinna baka idag, sen blir det fixa karta till påskäggs jakten.

Har nu fått licens för att sälja lite nya plagg som kommer upp på Facebook och här snart. Ska även lägga upp en tävling med ett fint pris!

Likes

Comments


Skicka mejl till vildtygdesign@gmail.com för att lägga beställning. (Beställningen är inte lagd förens pengarna finns på kontot.)
Tyvärr finns inte alla tyger alltid att välja mellan så innan du beställer så skicka mejl till mig för att säkerställa att just ditt tyg finns!

Plagget görs när du lägger beställningen, var därför beredd på att leveranstiden kommer vara 1-4 veckor beroende på hur mycket jag har att göra. Jag ansvarar inte för postens slarv och porto bestämms vid beställning. Vill du ha en säkrare leverans rekommenderar jag ett av de dyrare spårbara alternativen.

Tvättråd: tvättas i  30 grader ut och in med liknande färger, torktumlas ej.

Likes

Comments

Produkter/tjänster


249kr + 20kr om man vill ha fickor + 60kr för luva


Följsam härlig klänning som man kan variera mycket. Skicka mejl till vildtygdesign@gmail.com för olika förslag.


Skicka mejl till vildtygdesign@gmail.com för att lägga beställning. (Jag tillämpar förskottsbetalning så beställningen är inte lagd förens pengarna finns på kontot.)
Tyvärr finns inte alla tyger alltid att välja mellan så innan du beställer så skicka pm till mig för att säkerställa att just ditt tyg finns!


Detta plagg görs när du lägger beställningen, var därför beredd på att leveranstiden kommer vara 1-4 veckor beroende på hur mycket jag har att göra. Jag ansvarar inte för postens slarv och porto bestämms vid beställning. Vill du ha en säkrare leverans rekommenderar jag ett av de dyrare spårbara alternativen.


Tvättråd: tvättas i 30 grader ut och in med liknande färger, torktumlas ej.


Likes

Comments