HVORFOR HAR JEG IKKE BLOGGET?

Hei alle sammen! Åh, så sykt godt det føles å skrive til dere igjen. Det er nå snart 4 uker siden jeg blogget og tiden har gått utrolig fort, samtidig som det føles ut som jeg har vært borte i flere måneder. Det har jo trossalt vært desember og ettersom jeg var julehjelp hos Mester Grønns Kundesenter 10.-21.desember har jeg hatt nok å gjøre.

Uansett; først og fremst har jeg nå byttet plattform fra blogg.no til nouw.com. I desember gjorde blogg.no om hele systemet sitt, noe jeg ikke likte så godt, i tillegg har jeg lenge hatt lyst til å bytte til nouw.com og endelig har jeg fått meg selv til å gjøre det! Så, det er både tid og det at blogg.no endret hele systemet sitt som har forårsaket mitt fravær og nå føler jeg meg mer motivert enn noen gang til å oppdatere dere igjen!

Jeg har jo blogget på f4shi0n.blogg.no i fem og et halvt år nå, så det er ikke så lett å legge fra seg, men nå følte jeg for en ny start og har flyttet bloggen til nouw.com/vildeunnli. Her finner dere også alle gamle blogginnlegg fra blogg.no, så forskjellen er bare nettadressen og en ny plattform :-D

Hvordan har deres desember vært?

Liker

Kommentarer

siljeroos
siljeroos,
Gleder meg til å følge bloggen din videre! 😊
nouw.com/siljeroos
vildeunnli
vildeunnli,
Såå koselig, takk❤️
nouw.com/vildeunnli

Instagram