ENKEL MIDDAG PÅ 20 MINUTTER!


Woho, endelig litt middagsinspirasjon ute igjen! Fyyy, dette ble sykt digg (om du liker laks, kikerter, søtpotet og avocado selvfølgelig, haha). Denne middagen tar ikke så alt for lang tid og inneholder masse sunt fett, proteiner, karbohydrater og vitaminer! Sååå digg, mettende og næringsrikt.


DU TRENGER (til ca. 1 porsjon)

Én frossen laksefilet
En halv boks kikerter
En halv mellomstor søtpotet
Matolje
En halv avocado
Cottage Cheese
Valgfritt krydder (jeg brukte grillkrydder, sitronpepper, hvitløspulver og karri)

SLIK GJØR DU:
Sett ovnen på 250 grader. Skyll kikertene godt og skjær opp søtpoteten i ønsket størrelse. Legg det på et stekebrett med bakepapir og sett det midt i ovnen i ca. 2 minutter bare for å få alt tørt. I mellomtiden kan du fylle en liten kjele med vann og sitronpepper (til laksen) og koke det opp.

Ta ut stekebrettet, hell over litt olje og rør alt godt sammen. Krydre over så mye du ønsker og bruk det krydderet du selv ønsker. Rør godt sammen igjen og sett midt i ovnen i 10-15minutter (rør rundt innimellom). Når vannet i kjelen koker legger du oppi én frossen laksefilet og lar det også koke i 10-15 minutter.

I mellomtiden kan du røre sammen guacemole; her pleier jeg bare å mose en halv avocado og tilsette litt sitronsaft og sitronpepper (evt. bare pepper) og røre godt sammen.

Når søtpotetene og kikertene har fått en gyllen farge og laksefileten har kokt kan du legge det over på en tallerken sammen med guacemole og cottage cheese og TADA, middagen er servert! NYT💛


Kommer du til å teste ut dette?

#mat #oppskrift #sunt #middag #middagstips

Liker

Kommentarer

theresepettersen
theresepettersen,
Det så skikkelig godt ut!! <3
nouw.com/theresepettersen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@