Outfit

I januar befant jeg meg i Tromsø på besøk hos en venninne, noe som var utrolig koselig! Den ene dagen gikk vi innom Only på Jekta Storsenter. Planen var å ha shoppestopp, men det holdt ikke lenge før jeg falt pladask for denne skinnjakken!

Fargerike skinnjakker har jo vært så poppulært det siste året. Ikke rart, når man kan legge inn så mye farge, så lett i ett antrekk! Denne jakka kommer til å bli mye brukt ut våren, det er sikkert!

Likes

Comments

Reise

New York var fantastisk. Selvom vi bare fikk oss en dag her, koste vi oss veldig.

Jeg følte på en litt sånn "rusa på livet" følelse mens vi gikk rundt i det som føltes som en Gossip Girl episode. Dagen ble fylt opp til det fulle. Om noen forteller deg att en dag i NYC ikke er nokk, kan jeg si de tar feil! Vi fikk tatt turen innom Ground Zero, hvor tvillingtårnene var plassert! Det var utrolig fint, men også veldig trist. 9/11 museumet lå like ved og vi brukte en time der. Virkelig spesielt å høre hva de overlevende fortalte, se bilder av de avdøde og gjenstander som ble igjen.

Å gå rundt i New York, er noe for seg selv. Byen er hektisk, men fremdeles så fin og beroliggende på en helt spesiell måte. Vi tok turen innom havna, der vi så frihetsgudinnen og fikk kjenne på følelsen av å være sikkelig turist! Med strålende sol hele dagen gikk vi igjennom Central Park, innom Met Steps og videre til Times Square.

Like før solen gikk ned, dro vi opp i Empire State Building, hvor vi fikk se tidenes solnedgang!

For en opplevelse, hit vil jeg helt klart tilbake til!

Likes

Comments

Instagram@vildekval