Heihei!

Så, nå som jeg har skrevet mitt første innlegg om hvorfor bloggen ble startet, burde jeg kanskje si litt om hvem jeg er. Derfor tenkte jeg å slenge ut 5 "fun-facts" om meg.

1. Jeg er ALLTID kald! I tillegg er jeg elendig til å kle meg etter været. Hvis jeg er varm når jeg sitter inne, kler jeg alltid på meg for lite når jeg skal ut og ender opp med å fryse rumpa av meg. Jeg er egentlig ganske glad i snø og vinter fordi det gir så deilig julestemning, men for min del kan vinteren komme i desember og dra igjen i januar.

2. Jeg har prøvd meg på utallig mange fritidsaktiviteter! Bare for å nevne noen av dem: fotball, basketball, ridning, baseball, teatersport, sang, turn, dans osv. osv. osv. Det som er litt trist er at jeg egentlig aldri ble spesielt god i noen av dem... Det var noe med det å møte opp til faste tider og bli fortalt hva vi skal gjøre og hvordan vi skal gjøre det som ble kjedelig for meg i lengden.

3. Jeg er utrolig reiselysten! Altså, hvem liker ikke å reise? Jeg har en lang liste på mobilen med steder jeg vil besøke og skriver opp alle steder som virker kule. De første planene jeg har nå fremover er Italia i slutten av februar, så blir det en liten restplassferie i sommerferien mens kjæresten min og jeg sparer opp til en rundtur i Bali neste sommer. Også har det alltid vært en drøm å dra på interrail, så forhåpentligvis så får jeg til det i nær fremtid også!

4. Jeg er skikkelig godterimoms! Freia melkesjokolade er en klar favoritt, sammen med potetgull med bbq-krydder. Før pleide jeg å spise godteri så å si hver dag, og snoket alltid etter noe godt i skapet. Nå har jeg heldigvis blitt litt flinkere til å begrense kosen til helgene, men det hender at jeg ikke klarer å stå i mot og må kjøpe meg noe digg i ukedagene også, hehe.

5. Jeg har både hund og katt! Da jeg var liten hadde jeg så ekstremt lyst på hund, så jeg inngikk en avtale med mamma og pappa: hvis jeg ikke brukte noen penger på to/tre år, så skulle vi kjøpe oss hund. Jeg var fast bestemt på å få det til, men det trengte jeg ikke. Vi var en tur på Beitostølen og møtte på den søteste lille bamsen vi hadde sett, en liten Shiba Inu-valp. Ikke lenge etter fikk vi hente hjem Taro! Han er til tider utrolig sta og sær, men han er veldig god og sjarmerende! Ja, jeg er veldig dyrekjær og fikk lyst på katt også. Da en kompis hadde fått kattunger var jeg raskt ute med å overtale mamma og pappa til å få en. Dermed fikk vi også hjem Alaska!


Hvis dere har noen spørsmål eller forslag til hva dere vil se, så er det bare å si ifra!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Yes da, da var bloggen oppe! Jeg starter opp bloggen som et skoleprosjekt i mediefag, noe som jeg ærlig talt har gruet meg litt til. Jeg er i utgangspunktet ganske privat av meg, så det å skulle lange ut om meg og mitt der hvor alle kan se det føles mildt sagt unaturlig. Men hvem vet, kanskje viser det seg å være litt moro? Time will show.

Uansett, jeg har ikke bestemt meg for et spesielt tema jeg vil blogge om så det blir vel en god blanding av det som interesserer meg i øyeblikket. Noen temaer som sannsynligvis kan dukke opp her kan være reiserelaterte saker og ting, muligens noe trening og oppskrifter, og ellers artige ting jeg måtte finne på.

Da var i hvert fall første innlegg unnagjort. Wish me luck!


Likes

Comments