Hei igjen dere! Det kan trygt sies at jeg har savnet å blogge så mye, men det kunne dessverre ikke være prioriteringen min de siste par ukene. Jeg har hatt veldig mye prøver og fremføringer, i tillegg til tre tentamener. En ting skal være sikkert, og det er at jeg er skikkelig sliten av skole. Nå har jeg heldigvis bare én tentamen igjen, og det er i internasjonal engelsk så det er ikke så stressende som matte og spansk.

Akkurat nå sitter jeg i sofaen og ser på 13 reasons why på Netflix. Det er en serie som kom ut i dag, og den er "directed by" Selena Gomez. I tillegg er det en adaptasjon av den aller beste boka jeg noen gang har lest, med samme tittel. Boka og serien handler om en gutt som får 13 kassetter av en klassekamerat som tok selvmord, på kassettene forteller hun om forskjellige grunner til at hun bestemte seg for å ta selvmord. Det er virkelig en bok jeg anbefaler, hittil liker jeg nok boka mye bedre enn serien så jeg håper at den blir litt bedre etterhvert.

I dag hadde jeg mattetentamen og jeg tror faktisk det gikk ganske bra. Etter skolen dro jeg på senteret og fikset neglene mine, jeg ble så fornøyd med resultatet! Jeg fikser neglene mine på Angel Nails og jeg er alltid like fornøyd. Da jeg hadde fikset neglene mine gikk jeg på senteret og kjøpte bursdagsgave til kusina mi siden vi skal feire bursdagen hennes i morgen. Etter det lagde jeg og pappa taco sånn at vi rakk å spise før jeg, kusina mi, lillesøstra mi og venninna hennes dro og så på Skjønnheten og udyret. Det er en skikkelig bra film, som jeg også anbefaler! Jeg skal være mer aktiv nå som jeg har litt mindre skole.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 77 Lesere

Likes

Comments

Nå er det lenge siden jeg har blogget, men jeg har så mye skole for tiden så må fokusere mye av tiden min på det. Neste uke har vi flere tentamener og denne uker har jeg hatt en del prøver og fremføringer. I løpet av uka må jeg også lese en bok, så jeg har veldig mye å gjøre. I tillegg skal jeg være DJ på en konkurranse med lillebroren min på lørdag og dansetrener på en bursdag på søndag. Jeg har også blitt forkjølet så er ikke helt tipp topp i form. Jeg har vært på skolen om dagen og jobbet med skole på kvelden nesten hver dag denne uka. Den sminkevideoen jeg snakket om på søndag er filmet inn, men jeg får den ikke inn i iMovie siden jeg er så lite teknisk anlagt hahaha. Ettersom jeg har for få timer i døgnet så har jeg heller ikke rukket å ta noen bilder når det er fint lys ute, så her får dere noen bilder av den ene katten min, Kitty


  • 94 Lesere

Likes

Comments

På fredag var jeg på bursdag til en i klassen og det var supergøy! På starten var det litt kleint, men etterhvert ble folk litt varme i trøya og ble litt bedre kjent ble det kjempegøy! Jeg var mye med noen jenter fra klassen. Vi spilte "Alias" og "Ryktet går", jeg har aldri spilt "Ryktet går" før og fant ut at det var kjempemoro. Vi spiste også taco, i tillegg til gelé, is og brownies og det var veldig godt! Egentlig gikk vi mest rundt og minglet og hadde det moro. Jeg tok ingen outfitbilder, men jeg hadde på meg en kjole fra H&M. Tok noen bilder av sminken som dere kan få se.

I går var jeg også på bursdag. Jeg var på Mortensrud hos en venninne fra ungdomsskolen. Hun hadde leid et lokale sammen med venninnen sin. Det var superkos å bli reunited med squaden igjen, det er alt for lenge siden. For det meste danset vi og siste pizza og oreo. Før jeg dro på bursdag var jeg og mamma og øvelseskjørte og det var så fint lys ute at jeg bare måtte ta noen selfies. Forresten så har kameraet vårt blitt fikset så tenkte jeg kunne filme en sminkevideo i dag eller i morgen.

  • 120 Lesere

Likes

Comments

Det her med daglig blogging fungerer ganske dårlig hahaha! Jeg har egentlig et ganske alminnelig liv der det sjeldent skjer noe annerledes enn vanlig, derfor er det ganske lite å skrive om og dermed blir det veldig kjedelige innlegg. I tillegg er speilreflekskameraet til pappa (som var det jeg hadde tenkt til å bruke) blitt ødelagt så får ikke tatt noen "profesjonelle" bilder. I morgen og på lørdag skal jeg på bursdag så da blir det nok litt mer spennende innlegg.

I går startet jeg ikke før 11.45 på skolen og det ga meg masse tid til å fikse meg hjemme i tillegg til at jeg fikk sove lenge. Jeg så litt på The Vampire Diaries som jeg har startet på på nytt. Jeg sluttet å se det i sesong 7, og nå husker jeg ingenting så måtte nesten se det på nytt før jeg ser de siste sesongene. På skolen så vi film i historien og i engelsken jobbet vi bare med et prosjekt vi har. Etter skolen dro jeg på dansinga fordi jeg skulle ha to kurs for treneren min. Jeg prøvde å få en ganske hard trening så de gjorde kondis og kjørte dansene sine. Fikk mange hyggelige tilbakemeldinger så det var utrolig gøy!

I dag hadde jeg full dag på skolen, noe jeg bare har annenhver torsdag, og jeg synes det er utrolig slitsomt. Jeg skulle egentlig ha fremføring i psykologi i dag, men partneren min kom ikke på skolen så fikk ikke hatt det. Jeg hadde også presentasjon i norsken og jeg vet ikke helt åssen jeg syntes det gikk, så får bare vente og se! Etter skolen dro jeg på dansinga og gjorde meg klar for å jobbe. I dag har jeg hatt sykt vondt i ryggen, og jeg aner ikke hvorfor. Satser på at jeg bare har sovet vondt eller noe. Ellers så har jeg bare fikset litt hjemme. Håper på litt bedre oppdatering neste gang jeg legger ut noe, hahah.

Et par bilder fra sommerferien, mens jeg mimrer tilbake.

  • 133 Lesere

Likes

Comments

I det siste har jeg tenkt veldig mye på livet etter døden. Selv om alt rasjonelt sier at livet er livet og døden er døden vil jeg ikke tro på det. Jeg vet ikke hva jeg tror skjer etter døden, men det må være noe mer enn dette livet. Jeg nekter å tro at dette er det som er. Det er så mye elendighet i verden at det kan ikke være det eneste vi noen gang kommer til å kjenne. Jeg får ikke meg selv til å tro at vi kommer til å leve dette livet, enten om man gjør det verdt det eller ikke, for så å ende opp i en trekiste flere meter under bakken der vi bare blir forlatt til å rotne.

Jeg synes det er forferdelig å tenke på at det blir født barn inn i en hverdag av krig og terror for så å ha et lykkelig øyeblikk og deretter sender en amerikaner, som sitter bak en skjerm på andre siden av Jorda, en drone som dreper barnet, alle venner og all familie. Jeg synes det er forferdelig at det finnes 12-årige gutter og jenter som tar selvmord fordi de blir mobbet av jevnaldrede "som ikke vet bedre". Det er så uhyggelig å tenke på at det er barn som blir født for så å bli misbrukt og voldtatt hver dag hele livet for så å bli drept av voldtektsmannen da de er seks år for at de skal holde kjeft om hva som skjer med dem. Jeg nekter å tro at det finnes så mye elendighet i verden, men sannheten er at jeg vet at det gjør det. Jeg nekter å tro at det finnes mennesker som er i stand til å gjøre så mye skade, men jeg vet at det gjør det også.

Når jeg tenker over dette får det meg til å tenke på den saken som var mye i media i fjor (saken). Den 13-årige jenta utviklet anoreksi på grunn av mobbing på barneskolen. Moren ble tiltalt for grov omsorgssvikt noe jeg synes er helt ufattelig. En person med spiseforstyrrelser kan ikke hjelpes med mindre hen ønsker det selv. Jeg synes det er helt sykt at et land som er så utviklet kan være så ignorante til psykisk helse at vi beskylder moren og ikke barna som mobbet henne til en psykisk lidelse som 13-åring! "De er jo bare barn", kan det hende reaksjonen til foreldrene var da de fikk høre at ungen deres hadde skyld i en stakkars 13-årings dødsfall. Er det virkelig en unnskyldning at de er barn? Når man er 13 år vet man ganske godt at det er galt å mobbe, jeg lærte ihvertfall det i første klasse.

Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg lever det livet jeg gjør. Selv om jeg har mine egne problemer så er de ikke i nærheten av så inhumane som eksemplene over (og mange andre hendelser). Jeg må være mye flinkere til å sette pris på det livet jeg lever og ikke problematisere småting som enkelt kan gjøres noe med.

  • 170 Lesere

Likes

Comments

I dag startet jeg seint på skolen og det er sååå deilig! Jeg hadde dobbeltøkt i engelsk og var ferdig klokken 14.00. I engelsken skulle vi late som at vi skulle søke på utveksling etter videregående. Det fikk meg til å tenke litt for jeg har ikke peiling hva jeg vil gjøre med fremtiden min. Jeg tror at jeg har lyst til å ta et friår der jeg reiser til England og gjør noe jeg vil mens jeg fortsatt er ung. Så jeg vurderer å gå et år som makeup-artist eller å prøve å komme inn på en skole der jeg kan danse . Det eneste jeg vet helt sikkert er at jeg vil bort. Jeg vil bort fra Norge, jeg er så utrolig lei! Samtidig så vil jeg ikke reise så veldig langt for jeg vil ikke være lengre unna enn en kort flytur i tilfelle det skjer noe hjemme i Norge. Jeg vurderer også å ta et år der jeg studerer engelsk, men om jeg bor i England blir jeg naturlig bedre i engelsk så jeg vet ikke om det er vits. Etter friåret mitt vil jeg starte på utdanningen min og jeg tror at jeg har lyst til å studere til å bli lærer, men jeg vet ikke hvilken vei jeg skal gå for å komme meg dit. Jeg synes fremtiden er så skummel for jeg har aldri hatt det sånn som nå, at det jeg gjør nå påvirker den akademiske fremtiden min. Nå velger jeg jo det jeg vil gjøre resten av livet mitt.

Etter skolen dro jeg på trening på Fresh. I dag trente jeg bein og mage, i tillegg til at jeg sykla litt. Da jeg var ferdig på Fresh dro jeg på dansinga og forberedte meg til å jobbe. Jeg jobber i kiosken nå, men er egentlig trener. Ettersom at jeg er skadet får jeg jo ikke være trener. På mandager har jeg også ballet, noe jeg elsker så mye. Det er så utrolig deilig å bare tenke på alle tingene du skal gjøre teknisk riktig og pushe kroppen på en helt annen måte enn når du driver med styrketrening, men samtidig få samme utbytte av treningen. Det er så deilig å kjenne at du kan løfte beinet høyere og høyere for hver gang og at øvelsene blir enklere og enklere når du utvikler ferdighetene og styrken til å gjøre de rett. Det er så utrolig deilig å få konstruktiv kritikk og ting å øve på. Når jeg danser ballett trenger jeg ikke å tenke på at jeg er skadet, problemer i livet mitt og hvilke vurderingssituasjoner jeg har den uken. Jeg er alltid veldig glad når jeg kommer hjem fra ballett og det ble enda bedre da jeg så at vi hadde hjemmelagd pizza til middag! Nå skal jeg gå å legge meg, så snakkes vi i morgen.

  • 186 Lesere

Likes

Comments

I dag var jeg i Oslo med venninnen min, Emilia, for å ta noen bilder. Vi ble kjørt av moren hennes til Tjuvholmen der vi tok noen bilder og så tok vi en del bilder der før vi gikk til Slottsparken og tok noen bilder der også. Det var veldig kaldt så vi kjøpte en kakao på Narvesen på vei ned til Barcode der vi tok noen fler bilder. Da vi var ferdige med å ta bildene gikk vi tilbake til Tjuvholmen og vi ble kjørt hjem igjen. Da jeg var hjemme så jeg bare på "The vampire diaries" til foreldrene mine kom hjem.


//Genser: Zara// Bukse: Bik Bok// Sko: Dr. Martens// Jakke: VILA// Hårbånd: Bik Bok//

Vi prøvde å være litt inspo med glitter, men det mislyktes veldig. Dette ble det beste bildet så det sier litt, hahah.

  • 225 Lesere

Likes

Comments

Hei! Mitt navn er Vilde Håkansson og jeg er 17 år. Jeg bor i Rælingen og går studiespesialiserende på Lillestrøm Videregående Skole. I VG1 gikk jeg på danselinja på Lillestrøm, men røyk korsbåndet og skadet menisken i høyre kne et par uker inn i semesteret første halvår VG2 og ble nødt til å bytte til studiespesialiserende. Før jeg skadet meg danset jeg freestyle, slow og ballett på Unique danseklubb. Jeg elsker å danse og selvom jeg ikke kan gå på danselinjen og drive med freestyle, danser jeg fortsatt litt ballet. Etter sommeren har jeg også planer om å danse slow. Jeg er en person som kan ligge én time og bare filosofere over forskjellige ting.

En annen stor lidenskap er sminke og jeg elsker å lage nye looks. Jeg kommer til å lage noen sminketutorials både med skrift og bilde, men også noen videoer. Jeg kommer også til å skrive om noen av disse tankene jeg har når jeg filosoferer litt. Jeg er veldig glad i å skrive og jeg ønsker å bruke det til å rette søkelyset mot noen saker jeg bryr meg om. Tusen takk for at du tok deg tiden til å klikke innom bloggen min.

Gjerne følg meg på sosiale medier:

Snapchat: my.snappinglife

Instagram: Vildeelisabethh

  • 238 Lesere

Likes

Comments