Hej! Mitt namn är vilda och jag är ny här. Jag fick en idé i huvudet att börja blogga och här sitter jag en timma efteråt. Jag vet inte riktigt om det här är en impulsiv grej eller om jag kommer fortsätta. Man vet aldrig riktigt med mig, jag är lite upp och ner med allt.. Men en sak vet jag iallafall och om det är så att jag får bra respons dem fem-sex första bloggarna så kommer jag få motivation till att fortsätta. Så det blir kul att se hur långt man kommer.

Jag kan förklara lite kort om mig själv. Jag heter Vilda Samzelius och jag är 16 år och kommer från Norrköping. Jag går första året i gymnasiet och jag går vård- och omsorgsprogrammet. Här är en bil på alla mina syskon jag bor tillsammans med och senare en bild på mina föräldrar.. Senare så har jag tre äldre syskon också, Men dem är inte mina helsyskon. Vi har samma pappa om man säger som så. Min mamma som ni ser på bilden, är min riktiga och jag är hennes äldsta dotter men pappas mellersta.

Jag är en tjej som älskar disney, sura godisar och snapchat. Det är det enda jag gör om dagarna. Jag sitter och kollar disney filmer, äter sura godisar och snapar på snapchat hela tiden.

Jag håller på med teater nu under vintern/hösten. Uppsättningen detta år är djungelboken med inslag av lejonkungen. Jag kan prata om teatern i ett annat inlägg. Senare så spelar jag piano hela tiden dock för att jag är uppväxt med musik. Våran Familj har alltid haft ett piano eller en gitarr hemma. Sen så kan jag säga också att det aldrig är tyst hemma, musik är alltid på hela tiden. Mina kompisar som kommer hem till mig rätt så ofta kan intyga det själva. Jag går inte pianolektioner, mamma har lärt mig eller så har jag lärt mig själv olika låtar. Jag kan läsa dem lättaste noterna och ackord på piano. Om jag ska fortsätta med vd jag gör på fritiden så kan jag säga att jag spelade handboll i 6 år om jag har tänkt rätt. Jag slutade pågrund av några tjejer där som inte betedde sig okej mot mig eller mot andra. Dem gav mig negativa blickar, kommentarer och vibbar så jag tyckte inte att det var kul tillslut.

Vet inte riktigt hur man ska förklara sin personlighet utan att skryta eller ljuga om den. Jag ar så svårt att uttrycka mig själv om saker. Jag är en väldigt snäll och omtänksam tjej som ibland kan va alldeles för snäll mot andra även fast dem inte förtjänar det. MEEEN jag kan va en riktigt himla pain in the ass på mina syskon och mamma och pappa. Men det är en sak jag måste förbättra mig på och jag håller på med det just nu.

Om ni vill följa mig på sociala medier så är min instagram: vildasamzelius                                                och om ni vill följa mig på snapchat så är det: vildasamzelius

Hur ska man kunna avsluta en sån här blogg? Aja, jag kommer väl på det någon gång i framtiden. Ha ett bra år och dag :)

Likes

Comments