SOMMAR 2017

By Vilda

Ja min sommar, vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. Har på sätt och vis haft en tråkig sommar men samtidigt haft fett kul. Eftersom att jag bokstavligen aldrig bloggar, så tänkte jag uppdatera lite vad jag gjort. Min sommar har mest bestått av att umgås med alla mina fantastiska vänner, Köpenhamn med mamma, way out west och flertal besök på storan.

Köpenhamn med mammas, sååå mysigt. Åt super god mat, strosa runt på stan och såg Robbie Williams.

Först och främst Way out west. Och det va ju som sagt WOW. Frank Ocean var helt fantastisk även om vi fick vänta på honom ett långt tag. Köpte biljetter redan näst sista dagen, så jag, Alma och Signe begav oss in på kvällen i tid till Migos. Planen var att Herman också skulle gå med alla dagar, men som tur var köpte han en biljett till lördagen.

Världens finaste Signe och Tuva

Eftersom att Alma & Wilma fyllde 18 år, höll ca 30 pers en överraskningsfest till tvillingarna på Henriksberg innan vi drog ut. Där satt vi flera timmar, sjöng karaoke och prata.

Den finaste bästisen man kan ha i denna värld

Som sagt, spenderat flera timmar denna sommaren på storan. Såå mysigt och såå goda pommes. Har dock aldrig beställt de som jag planerat hela sommaren hehe.

Bilder från i helgen, då vi (Alma, Herman och Isabella) satte oss på storan innan Isabella drog hem. Innan vi drog ut begav vi oss till Tosa för att beställa lite drinkar, där träffade vi även några bekanta. Eftersom att ingen av oss hade speciellt bra koll på tiden, blev det ganska sent och vi hann till 8ight den sista timmen.

Lördagen såg i princip likadan ut. Drog hem till Alma innan 8ight, supermysigt. Efter det drog vi till 8ight och hängde där resten av kvällen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229