Hej!

Vi har köpt höns. Dom är 9 stycken. Rasen är Islandshöns och Kopparmaraner och en Svarthöna! En dag kom en räv. Som tur var kom han inte tillräckligt nära hönsen men hönor var det i hela trädgården. Pappa såg räven och skrämde iväg den och då såg han att ena benet bara hängde på räven så en jägare kom hit och letade efter räven men han hittade den inte.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I dag hade vi julavslutning. Det var kul. Jag och min kompis uppträde då. vi sjöng jag och min kompis Ebba. Det var kul. Sen hade vi rast. Då lekte jag helekåpter. Det var kul. Sen gick vi in till jympa-salen. Då dansade nåra klaser. och sen så hade vi en lekstjon då läste vi. Sen åt vi lunch klockan 11. Det blev korv och mos. Sen hade vi rast. Efter rasten så hade vi det roligt i klasrumet då åt vi godis. Och sen fick vi ett paket.

Likes

Comments

Hej!

Efter skolan i dag så åkte jag buss hem. En liten stund senare, när vi släppte av en unge så var det en skåpbil bakom oss som körde in i bak på bussen. Så vi krockade. Skåpbilen som körde på bussen gick jättemycket sönder. I bak på bussen gick det också sönder. Det var jag och Herman och 4 andra barn i bussen. Ingen blev skadad fast jag fick lite ont i huvudet efteråt, men vi ringde till sjukhuset och de sa att det var ingen fara. Det kom 5 ambulanser, 3 brandbilar och 3 polisbilar till olyckan. Sen kom det en annan buss som körde hem oss. Busschauffören pratade med mamma om vad som hade hänt. Jag tyckte att det var läskigt när vi krockade!

Inte bra!

Likes

Comments

Hej!

I dag har jag ridit Snövit. Vi red ut. Vi red en runda som vi kallar för gran-rundan. Snövit var jättesnäll. Rundan är inte så lång, för Snövit är skadad. Men nu kan jag rida igen, och det är väldigt bra!

HAHAHAHAHA

Likes

Comments

Hej!

I går var Snövit hos veterinären. Han sa att Snövit får ridas i en halvtimma om dagen i skritt. Jättekul att få rida henne igen, det var nästan tre månader sedan. Vi skrittade en tur i skogen, mamma och Orvis var med.

Likes

Comments

Hej! Min lilla Snövit har blivigt skadad . Så jag har inte ridit på mer en och en hlalv månad fast jag rider Lord i stelet . .Nu går hon i en liten fyrkant och har det tråkigt .

Likes

Comments

Hej! I dag har vi varit hos grannen på Pay and Jump. Det var jättekul! Snövit var jätteduktig första höjden, men rev i andra. Då hade det ÖSREGNAT så hela banan flöt. Men hon var jätteduktig även om hon rev ett hinder. Hon var jättepigg och tyckte att det var roligt. Det viktigaste är att man är glad själv, och det är jag. =) Oskar och Pippi var också med. =)  Vi blev jätte-jätteblöta.

Likes

Comments

Glad midsommar på er alla.😀😀

Likes

Comments

Hej blev ett lite konstigt med  kalas korvar men det skulle stå kallas korvar.😊

Likes

Comments