Hej! Jag är så ledsen för att jag inte bloggat på en och en halv månad. Har mått så jävla dåligt och har ärligt velat ge upp allt. Tänkte bara skriva en liten uppdatering om mitt liv då de hänt rätt mycket på kort tid. Nu har jag bott borta i snart 2 månader och imorgon flyttar jag till en annan familj och ska bo där i två veckor och efter dom två veckorna ska jag antingen flytta hem eller tillbaka till den familjen jag bor hos nu. Dom jag ska flytta till imorgon bor i samma område som min mamma vilket känns bra.
Annars händer inte mycket, jag har fått en tjej som är med mig i skolan så jag inte behöver vara i mitt klassrum. Jag tror inte jag har berättat varför jag tycket det är svårt att vara i mott klassrum men de är en stor grej som skulle behöva ett helt eget inlägg.
Jag ska börja blogga igen nu iaf så hoppas du vill fortsätta läsa.
Ly❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag ger upp snart. Jag orkar inte mer. Vill att allt ska bli som det var förut. Jag förstörde allt. Har gråtit i flera timmar nu.
Jag vill bara hem.

Likes

Comments

Nu är det såhär att jag ska flytta till jourhem idag. Socialen ska hämta mig och köra mig dit om en stund. Jag grät hela dagen igår men just nu känner jag att det ska bli lite spännande. Innan trodde jag att jourhem och familjehem var samma sak men har pratat med folk och fått reda på att jag får flytta hem när allt blir lite bättre igen. Och jag vet att jag skulle försöka uppdatera varje dag men de har bara varit jävligt jobbigt vilket jag tror ni förstår. Men nu när jag ska flytta dit kommer jag inte ha så mycket att göra och har fått höra att det ligger lite mer ”ute på landet” haha så de kommer nog bli kul att blogga om. Jag kommer inte förlora min riktiga familj bara för detta utan de är bara en liten period när det måste bli såhär. Detta kommer ge mig mer livserfarenhet. Har inte fått höra så mycket om detta hemmet men vet att dom har hundar vilket känns skönt för jag har ju en hund här hemma så hade nog saknat ihjäl mig efter att mysa med en liten vovve. Ni får följa med på min resa igenom detta och allt annat. Puss❤️

Likes

Comments

Gott nytt år! Nu är det 2018 och detta ska bli ett tvär bra år. 2017 var väldigt jobbigt för mig båda i skolan, bland vänner och i familjen. Nu är det nya tag. Ska börja satsa mer på min blogg nu och försöka uppdatera minst 1 gång om dagen. Vet att jag varit väldigt inaktiv men lovar att bättra mig. Har bara inte haft någon lust och vill att det ska vara kul att skriva.
Tack för detta året.
Älskar er❤️

Likes

Comments

Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. En del barn som lever i fattigdom tvingas bidra till familjens försörjning och att sälja sin kropp kan ibland vara det enda alternativet.

Det är förbjudet att köpa, sälja eller delta i handel av människor. Ändå har människohandeln blivit en av världens största organiserade brottsliga verksamheter, där barns kroppar är en efterfrågad handelsvara. Sexhandeln med barn är en växande kriminell miljardindustri, där mörkertalen är enorma.

Många av de barn som far illa syns knappast i någon statistik. Två miljoner barn utnyttjas i sexhandeln varje år, men bara i Indien uppger FN att siffran är 1,2 miljoner, och organisationer är eniga om att fler barn är drabbade.

Sexhandeln med barn har många olika ansikten. Det kan röra sig om flickor som tvingas leva instängda i bordeller under fruktansvärda förhållanden, förövare som beställer sexuella övergrepp på barn via nätet, pojkar som utnyttjas sexuellt av turister eller flickor som säljs av sina föräldrar i tron om att de ska få arbete, men som istället tvingas bli sexslavar hos rika familjer.

På grund av det stora tabut kring frågan kan handeln fortgå i det fördolda. Bristande lagstiftning gör det dessutom extra svårt att straffa förövarna. Ett barn som blir offer för sexhandel berövas en trygg uppväxt och upplever fysiska och psykiska trauman som ofta följer med dem hela livet.


Allt som är skrivit här ovan är fakta jag läst idag. Blir helt gråtfärdig. Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Gå in på musikhjälpen och läs mer och stöd dom.
Tack❤️

Likes

Comments

Jag har börjat se livet som ett berg. Högst upp på berget så mår jag som bra de bara går och längst ner så är allt så dåligt som det bara går. Livet går ut på att komma längst upp. Just nu så är jag någonstans i den nedre delen av berget. För inte så längesen så var jag påväg upp men så halkade jag ner igen men jag tänker aldrig sluta försöka klättra upp.

Puss❤

Likes

Comments

Idag är ingen bra dag, bröt ihop i skolan och känner mig allmänt ledsen. Hoppas allt är bra med er❤

Likes

Comments

När jag kollar på Sigrid så vill jag bara pussa på henne och gosa för hon är så jävla söt. Godnatt från oss❤

Likes

Comments

Idag har jag en mysmåndag med mina favoriter. 2- men det blev ändå en mysig promenad❤

Likes

Comments

Halli. Idag har det ju snöat här i Göteborg... snö gör min på väääldigt dåligt humör :/ Så dåligt humör blandat med söndagsångest och pms är ingen bra kombo. Hoppas ni haft en bra helg iaf<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Vilda heter jag och tänkte börja blogga (no shit). Bor i Göteborg och snackar rätt grov göteborska.. Bloggen kommer handla om mig och mitt lilla liv som är såå intressant ;) Hoppas du kommer vilja läsa. Kram❤

Likes

Comments