Tjena! Idag är de lördag, då blir de nog o åka till vvik o skjutsa folk till Palladium! Ken ring kommer till vvik så det blir mycket folk ikväll! Dags o förbereda sig inför kvällen så jag avslutar en gång blogg den här dagen!

Tjolahopp kanalstopp
😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena! Vilken dag jag haft.. Jag började vid 9 o skulle till Filipstad, så jag börjar starta upp o få upp trycket i lastbilen och ska åka, så kommer jag till rondellen utanför Ica i Västerås och blir tvärstopp! Då hade ett däck låst sig.. MITT I RONDELLEN!! så jag hoppar ut, rycker ut alla slangar och gör ekipaget utan bromsar för o kunna ta mig till en p-plats! Sen kommer jag ut på E18 mot Stockholm och blir stannad av en civilpolis som säger att mitt däck e låst.. så jag fick stå där i 3 fucking timmar och vänta på servicebilen, men nu är jag påväg igen o rullar på som vanligt👌 nu ska jag fortsätta rulla vidare, kommer upp inlägg när jag har tid!

Tjolahopp kanalstopp
😘

Likes

Comments

Tjena! Idag gick jag upp vid 9 för jag skulle börja vid 10 tyckte mitt jobb! Så va det bara o hoppa ut från sängen o sätta sig i stolen o dra iväg! Nu är jag påväg till Jönköping och har lämnat Årsta/Stockholm! O sen drar jag vidare upp igen till Västerås, det är grymt stort där på lagret, men lossningstiderna kan va lite lustiga för ibland är det mitt i natten! Men de är inga problem eftersom jag är nattuggla🙈

Det kommer nog mer inlägg ikväll, ha de bra så hörs vi!

Tjolahopp kanalstopp
😘

Likes

Comments

Tjena! Jag lovade ett musiktips/låttips i mitt förra inlägg och det här är en av dom bästa jag vet! Den här låten är lugn men ändå go och lyssna på! Du blir inte ledsen och inte på partyhumör utan det är en riktig chill låt! Tänk att du ligger i sängen med en påse chips och kollar mobilen, då är den här helt perfekt i bakgrunden!

Den är med i nya karate kid filmen med Jaden Smith och Jackie chan! Scenen när jaden flyger till China, låten som spelas på flyget där är den här låten!

Låten heter Say och är gjord av John Mayer!

Otroligt bra helt enkelt!

Nu ska jag inta bingen i lastbilen och sova!

Tjolahopp kanalstopp
😘

Likes

Comments

Tjenare! Jag sitter i lastbilen och väntar på att klockan ska bli 18:30 så ja får börja lasta, jag får inte lasta före det klockslaget för jag ska lasts tillsammans med ett annat åkeri som inte kommer få med sig allting!

Så jag har sovit ett tag nu, döskönt!
Vaknade nu och frös så jag satte på dieselvärmaren. För er som inte vet vad det är så gör jag den så det blir varmt i hytten även när bilen är avstängd, och den drivs av dieseln du har i tanken!
👌

Kommer snart upp ett inlägg om ett musiktips, så stanna kvar o håll utkik!
👌

Tjolahopp kanalstopp
😘

Likes

Comments

Tjena! Första inlägget nu.

Kan berätta lite om mig.
Jag är då en helt vanlig kille med ett helt vanligt jobb och bor i lilla Oskarshamn utanför Kalmar!

Jag är 20 år, jobbar som Lastbilschafföur i veckorna, alltså att jag ligger ute och kör till Norge och Danmark och är hemma på helgerna!

När jag inte jobbar så är jag mycket med kompisar och hittar på allt möjligt!

Jag spelar gitarr, och leker med DJ bordet, skapar även egen musik men allt är bara en hobby tyvärr!

Jag stammar och har gjort sen jag var liten, för er som inte vet vad det är så är det att när man pratar så hakar orden upp sig typ. Har prövat dom flesta knepen och ingenting hjälper!

Så kort o sagt så är jag en helt vanlig kille med ett brinnande intresse för lastbilar, musik och bilar!

Så följ min blogg och premenurera och sprid gärna så vore de jättegulligt
😘

Tjohopp kanalstopp!

Likes

Comments