I´M BACK 

Halooo alle sammen!! Hvordan har dere det? Endelig er jeg tilbake, og det føles rart, men samtidig veldig godt... Jeg må ærlig innrømme at jeg måtte lete meg litt frem her, for å skrive et nytt innlegg til dere, haha. Nå er det kjempe lenge siden - vi må nesten tilbake til sommeren 2020, uff... Innimellom har jeg vært innom denne bloggen, bare for å se om den "lever", og det gjorde den, utrolig nok. Det er veldig gøy å se at dere var og fortsatt er innom bloggen min, selv om jeg ikke poster nye innlegg, tusen takk for det!!!

Grunnen for at jeg har vært borte, er rett og slett tiden. Det er alt for få timer i døgnet, og jeg rekker ikke alt.. Jeg har vært veldig opptatt med studiene, jobb, leilighet, familie og meg selv, og valgte da heller å fokusere på det, enn sosiale medier. Eneste jeg fikk til, var et par YouTube videoer og være litt aktiv på Instagram.

For litt siden la jeg ut en story på Instagram, angående dette her. Jeg spurte dere, mine følgere om dere var enige om at jeg skulle begynne å blogge igjen, og de aller fleste var enige i det. Jeg er super glad for at mine følgere støtter meg, for det betyr så utrolig mye. Uansett hvor mange eller hvor få dere er, så setter jeg pris på dere.

Fremover ønsker jeg å bruke telefonen og kameraet mitt mer, for å ta masse bilder og poste det på instagram og her på bloggen. Jeg ønsker å fokusere på det jeg er glad i, nemlig hverdagen min. Jeg elsker livet mitt, og jeg vil dele dette med dere. Om du ønsker å følge med på meg, er du hjertelig velkommen. Det kommer til å bli postet bilder og innlegg om skjønnhet og velvære, mote, mat, trening, interiør, tanker og generelt om livet mitt.

Håper alle sammen for en superfin helg! Stor klem

Liker

Kommentarer