10 TIPS TIL HVORDAN PASSE PÅ VIPPEEXTENSIONS

Hei alle flotte, og god torsdag! I det siste har jeg fått veldig mange spørsmål om hvordan jeg passer på mine vippeextensions, på en best mulig måte! Som flere av dere sikkert har sett og skjønt, så har jeg vært avhengig av vippeextensions i mange år, og jeg slutter ikke med det, haha. Jeg har vært på mange forskjellige salonger, og opplevd mye forskjellig, men samtidig også lært hva som er viktig å passe på og tenke over. Derfor har jeg valgt å fortelle dere på dette innlegget, om mine topp 10 tips, om hvordan dere kan passe på vippeextensions deres, på en best mulig måte!

Før jeg begynner på tipsene mine, vil jeg bare fortelle kort at alle vi, er forskjellige! Både innvendig og utvendig, og da selvfølgelig vippene våres også. Alle har forskjellige lengder, tykkelser og mengder av vipper og har helt forskjellige former på øyene. Dette fører til at mange ikke får vippeextensions som ønsket, og må tilpasse seg til noe annet. I tillegg har vi noe som heter vippe-syklus, altså at vippene våres fornyes, og det skjer oftere enn du tror! Som nevnt før, så betyr det at "gamle/slitne" vipper faller ut, og fornyes med nye og ferske vipper, og dette kan skje alt mellom 8-90 dager. Så allerede en grunn til hvorfor du mister vippeextensions oftere/tidligere enn andre, er at du har tidlig syklus på dine egne vipper.

10 TIPS

1. Dusj og vask håret ditt før timen din. Det er viktig, fordi limet til å sette på vippeextensions, bruker opp til tre dager på å tørke, og da er det lurt med minst mulig vann&fuktighet rundt øyne.

2. Møt opp med rene øyne. Det er kjempe viktig å møte opp med rene øyer, uansett om du skal sette på et nytt sett eller ta påfyll. Om du ikke møter opp med rene øyne, er det stor sjanse for at limet klumper seg sammen med det ¨ møkkete ¨ og vippeextensions faller av.

3. Møt opp uten sminke&ansiktsprodukter. Om du møter opp med sminke eller andre ansikts-produkter, fører det til det samme som nevnt over, og i tillegg hindrer det limet, til å tørke ordentlig.

4. Sjekk været. Haha, dette kan virke litt rart, men det spiller også en viktig rolle. Det er viktig å sjekke hva slags vær det er den dagen/perioden du skal ta vipper. Er det for eksempel veldig varmt eller det regner veldig mye, så må du passe på å ikke få svette eller regndråper/fuktighet på vippeextensions.

5. Rådfør deg med vippetekniker. Det er viktig å snakke med vippeteknikeren som du har valgt, om hva slags vippeextensions passer deg, og på dine egne vipper. Kanskje dine egne vipper er for svake eller for korte, til ønsket vippeextensions, og det kan da føre til stor fall av vippeextensions.

6. La vippeextensions være i fred, de tre første dagene. Ikke pell&gni, ikke børst eller bruk sminke & ansikts-produkter på/ved vippeextensions, og unngå masse fuktighet de tre første dagene. Dette er fordi vippene bruker opp til tre dager, på å tørke, som nevnt over.

7. Unngå oljeprodukter. Du er nødt til å kutte ut olje produkter. Det gjøre at vippene limer seg sammen, klumper seg og faller av, fordi det blir for tungt for dine egne vipper.

8. Tørk vippeextensions. Etter hver dusj, skapes det mye fuktighet på vippeextensions. Da er det kjempe viktig å tørke de, slik at limet ikke blir fuktig og begynner å løsne. Du kan tørke lett ved å bruke føner i ca. 5 minutter på svak varme.

9. Vask vippeextensions og hold det rent. Det tror jeg er det viktigste av alt, ellers skapes det veldig mye bakterier og mikrober, som fører til infeksjoner, og noen ganger sykdommer på øyene. Jeg vasker vippene mine hver tredje dag, og tørker de med føner etter hver rensing. Ved rensing bruker jeg en spesiell kost og lunket vann, og i tillegg kan du kjøpe en sjampo til vippeextensions.

10. Ta påfyll til riktig tid. Her må du også rådføre deg med din vippetekniker. Om du ønsker fine resultater etter hver påfyll, må du tenke på vippesyklusen din. Om dine egne vipper har vokst for langt, kan du bare glemme og få en like fin resultat. Da er det ulike lengder, som fører til et helt annerledes resultat, enn forventet. Jeg for eksempel, tar aldri påfyll. Mine vipper vokser så fort, at jeg må ta av de gamle og sette på et nytt sett hver tredje uke.

Håper du likte dette innlegget, og at du tar med deg noen av disse tipsene fremover! Klem, Viktorija

Jente

Liker

Kommentarer