Viktorija Leif


10 ting jeg vil gjøre i november

Personlig

Hei alle sammen, og god søndag! Nå er vi allerede i november, og kulde, snø, vinter, jul, nyttår og hyggelige stunder, er rett rundt hjørnet. November er en måned der de fleste vil at den skal fly avgårde, som i en fei, fordi så mange gleder seg til jul. Men denne måneden er spesiell for meg. Det er en måned hvor mye skjer, føler jeg. Så under har jeg skrevet om 10 ting jeg vil gjøre i november!

1. Eksamen. Forberede meg på en best mulig måte til mine eksamener, som jeg har i desember.

2. Klær&utstyr. Ta frem varmere klær og vinter utstyr, som gjør meg klar for vinter og kulde.

3. Julegaver. Handle inn flest mulig julegaver, slik at jeg slepper det store stresset i desember, rett før jul og eksamener.

4. Leilighet. Begynne å planlegge hvordan leiligheten til meg og kjæresten min skal se ut, fordi vi flytter sammen inn i en ny leilighet etter nyttår, så vi blir altså samboere.

5. Bursdag. Feire bursdag! I november har jeg bursdag. Jeg blir 19 år dette året, og jeg gleder meg til å feire! Jeg har forresten bursdag den 30 november, siste høst dag.

6. Reise. Bestille nye turer, både her i landet og utenfor. Det pleier jeg å gjøre ofte i november, så det har blitt som en tradisjon for meg og familien min. Noen tips til hvor jeg kan reise?

7. Høst-turer. Gå de siste turene før snøen legger seg på bakken. Jeg synes det er så deilig å gå en tur aleine, eller med noen, for da forsvinner alle tankene og jeg kan slappe av.

8. Trene. Begynne å trene litt igjen, selv om jeg virkelig ikke har tid til det. Jeg føler at skole og jobb, tar så utrolig mye av tiden min, at jeg rett og slett ikke har tid, og at jeg blir utslitt av alt det.

9. Jul&nyttår. Begynne å planlegge julen og nyttår. Da tenker jeg på julegaver, mat, venner og familie, pynt og hvor jul og nyttår skal feires.

10.MEG. Jeg ønsker å bruke litt mere tid på meg selv og kroppen min.

#høst #november #kaldt #blogginnlegg #opplevelse

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229