Jag brukar inte skriva riktigt om känslor här, men är det okej att göra det? är det okej att säga att man har en konstig känsla i magen? att man inte riktigt vet hur man mår?

Alltså jag har så fina människor runt mig, det har jag verkligen, men hade jag inte fler förr? Innan jag kanske sårade någon eller de sårade mig? Jag är en riktig expert på att göra illa människor omedvetet, jag är så dålig på att känna medlidande och allt sånt där vad det nu innebär. Ni vet när en vän behöver hjälp? Jag är nog ingen sån som stället upp i första hand, alltså tyvärr!? Jag önska jag var det men jag har alldeles för mycket att sköta i mitt egna liv med välmående etc.

MEN jag har även blivit sårad många gånger, helt utan anledning, och det mina vänner är inte trevligt.

Varför kan vi inte alla bara försöka tänka på att ta hand om varann? Säg hellre för mycket snällt, än ingenting alls, och är nån dum? Ja men säg det då.

Det är alltid tystnaden som är värst.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har ni tänkt på vad konstigt det är med vänskap? Jag tycker man kan jämföra det med kärleken, den här siffran är kanske jättekonstig men vi säger att man kanske träffar 20 nya personer i veckan, personer som man faktiskt har en dialog med, hej är det bra etc, människor man träffar via sina vänner eller liknande.

Men hur vet man vem som kommer bli ens nya vän? Hur kan man helt plötsligt klicka med en viss person? Förut hade jag så enormt mycket vänner, men sen var jag en person som slutade höra av mig, och gissa vad? De hörde inte av sig heller och plötsligt så rinner allting ut i sanden och man blir nästan främlingar?

I våras började jag på ett nytt jobb, fick en kollega som hette Sara, vi är väldigt olika, främst utseendemässigt, hon är en cool tjej, jag försöker vara en fin tjej, om ni förstår mig, hon gillade nog inte riktigt mig men jag gillade henne, sen vart vi liksom bra kollegor och tog nått glas ibland, idag är hon den första jag skriver till på morgonen och den sista jag skriver till innan jag lägger mig, vi gör kanske inga sjuka äventyr ihop, men hon är fortfarande min kollega idag på ett annat jobb och varje dag ihop med henne är ett äventyr, förstår ni att man träffar en människa som har exakt samma humor som än själv? Vi snackar så mycket skit ihop och skrattar så mycket så ibland måste man lägga sig ner på backen för det gör ont i magen, en sån simpel men ändå enorm vänskap, nej hon är fan helt fantastisk.¨

Visst är det märkligt? Det här med att lära känna någon? Och främst så är det ju väldigt intressant, håller ni inte med?

Likes

Comments

Nu ska vi prata om nånting som jag faktiskt aldrig trodde att jag skulle prata om. Jag känner att jag behöver dela med mig av mina åsikter kring detta och om ni uppfattar mig fel så är det faktiskt ert egna val.

MIN pappa, Göran, på bild tillsammans med mig, ja han har faktiskt sagt att han vill vara med på bild i min blogg, han skulle aldrig någonsin sitta och säga förnedrande saker till unga kvinnor ute på krogen. Och det är jag glad över, för förmodligen kommer jag skriva om någons pappa nu.

Jag ser mycket manshat på internet, alla män är skit och alla män är potentiella våldtäktsmän, ungefär. Jag tycker denna hysteri är i sin aning överdriven, och då har faktiskt jag haft en jobbig bakgrund med pojkar/män.

Men nu ska ni få höra, igår var jag med en vän, drack lite vin och gick sedan förbi Helt Enkelt som ligger i stan, det var mycket folk, mycket män förmodligen pga hockeyn som var tidigare, och alla var jättefulla, nästan pinsamt fulla.

Och jag ser att män slänger blickar, dom står liksom och hänger i baren och slänger VIDRIGA blickar, VIDRIGA kommentarer om ''tjena gullet vad vill du dricka'', ''En cider räcker väl för att man ska få sätta sig med dig i en taxi'' ''Du var mig en söt liten dam'' och jag kände att jag vart argare och argare och framför allt väldigt fundersam? alltså jag är 22 år, de här kommentarerna kommer från kanske män i 45-65 års åldern, de har förmodligen barn i min ålder och en fru hemma. Och jag tänkte hur i helvete kan dom säga sådär till mig? till lilla mig som försöker sitta och ha trevligt med min vän, inte fan vill jag sitta och lyssna på en full man som talar om hur fin jag är? nej, jag vart less och sa högt och tydligt att han minsann inte kunde tala till mig hur han vela och så nästan hotade jag honom med att strypa han, och avslutade meningen med att säga att jag hoppas hans barn skäms över han.

Likes

Comments

​Hej alla fina!

Ikväll blev det middag med min fina sambo och nu sitter vi och kollar på idol i höstrusket, alltså jag höll nästan på att blåsa bort tidigare idag kändes det som? Som jag nämnt tidigare så är ju jag verkligen ingen höst/vinterperson då jag gillar sol och värme, så vi har ett par mörka månader att se fram emot, det är en himla tur att jag har mitt ljus här hemma, han som inte gillar att vara med på bild. 

Likes

Comments

Jag har så många vänner som i dagsläget skaffar barn, eller så kollar dom på hus med deras sambo, eller så har dom ett riktigt svensson-jobb men en helt vanlig svensson-inkomst.

Jag slutade på mitt jobb förra veckan, med omedelbar verkan. Jag tycker personligen att har man bestämt sig för att sluta så gör man det av en anledning(från båda håll) och då fick jag möjligheten att gå hem på en gång. Och jag tänkte, fyfan, och jag tänkte nej vad jobbigt det här kommer bli, och jag tänkte vad i helvete ska jag göra nu?

Som några av er vet så är jag sambo och pengar är alltid viktigt i ett sånt förhållande, men jag har alltid jobbat, iallafall i mina senare dar, i många år och tänkte att jag kanske ska vila lite nu, då jag upplevt en stressfaktor och vart nära en utbrändhet tidigare. Så jag sökte lite ströjobb, ett jobb som verkade mer intressant, 2 telefonintervjuer och ett personligt möte senare så sitter jag här en onsdagkväll och börjar som säljchef redan på Måndag! Hur sjukt och galet kul är inte det??

Jag önskar jag visste vad jag vill bli, vad jag vill plugga i framtiden, men hur vet man det, hur vet man och när vet man vad man vill göra för resten av sitt liv?

Likes

Comments

​Som många av mina vänner vet så finns det ingen som är så besatt av mat som MIG, och resturangmat.. ja, jag sitter alltid på internet och bläddrar bland olika menyer och bilder, jag kollar på massor av dokumentärer om mat på Netflix. 

Har ni tänkt på vad allting utvecklats? nu får man väldigt lite mat men det ser så himla proffsigt och snyggt ut, och det älskar jag! jag behöver inte bli proppmätt, jag vill ha en upplevelse för både öga och mun. Och det har jag fått de gånger jag varit på P.U.B, dom lagar fina och goda rätter.

Jag hörde att dom skulle byta meny och bad dom faktiskt att maila den till mig innan dom ens hade lagt ut den för jag var så taggad på att se den! och jag fick den! haha, bilderna ovan är lånade från deras instagram.

Ser det inte helt fantastiskt ut? Hummersoppan har jag tänkt på sen igår kväll och hoppas på att kunna besöka dom inom några dagar!

Likes

Comments

Godmorgon alla fina, måndag och spöregn, är det inte helt fantastiskt?

I Lördags var vi ut och käka, vi var verkligen jättesugna på en plocktallrik på Kalles och till våran stora förvåning så fick vi faktiskt ett bord ute i det fina vädret vid 19tiden. Maten var bra. Nu är inte jag en sån som faktiskt brukar klaga MEN.

1, jag råkade välta mitt vattenglas på bordet så det gick sönder, jag sa till då tog dom glaset och kom aldrig ut med någon nytt, jag fick även torka bort vattnet själv från bordet som hade spillts ut.

2, vi hade kanske 3 olika servitriser vilket gjorde att vi först fick fel dricka och det vart lite förvirrat.

3, när jag frågade efter matmenyn för vi ville kolla på huvudrätt så dröjde det kanske 20 minuter till innan någon ens kom tillbaka till oss och då frågade dom om vi ville ha nånting och dricka, varav mitt svar va ja vi verkar ju inte få nånting mer att äta så vi kan ta nånting att dricka istället.

4, när vi frågade efter notan så var det ingen som kom på cirka 20 minuter till så vi tänkte gå och betala, men då kom faktiskt en kvinna med notan, som inte alls stämde, så jag fick säga till henne att hon/någon glömt slå in vin och öl på notan.

Jag förstår att dom kanske har mycket att göra, löningslördag och allting men jag var verkligen förvånad när vi gick därifrån då jag kände mig lite besviken på hela besöket.

Likes

Comments

Gick ner på stan idag i hopp om att hitta nånting mysigt och höstigt till garderoben, jag har länge tittat på dessa skor men tycker inte riktigt att dom är värd speciellt mycket då det är ''vanliga'' slip-ons, men nu var det 30 procent rabatt på dom så då kände jag att jag verkligen vill berika mina fötter med dessa gobitar.

Köpte även lite småsaker på Cervera, bla ett drinkset i silver som någon här hemma har gapat om i flera veckor nu.

Ikväll skulle det vara mysigt med en god matbit och en mysig uteservering, håller ni inte med? 

Likes

Comments

Mitt i höstrusket kan jag drömma mig tillbaka till detta, när vi var i Thailand i våras. Hade mycket hellre varit där nu faktiskt, men vi kan glädjas åt att det nästan är fredag och att jag har lånat en lista av min fina vän Sara.

1. Vad ville du bli när du var liten?
Jag har alltid ändrat mig från månad till månad men jag tror faktiskt jag ville bli en trädgårdsmästare då jag älsakde att hålla på med blommor.

2. Vad trodde du att du skulle bli när du var tonåring?
Jobba inom media då jag gick mitt första gymnasieår på en medialinje.

3. Vilka var dina bästa / sämsta ämnen i skolan?
Sämsta matte utan tvekan, jag va duktig men sjukt ointresserad då jag alltid tänkte att jag aldrig kommer behöva ha nytta av dessa konstiga siffror, bästa var psykologi då jag fann det väldigt intressant, gick a, b och c kurs inom det ämne-

4. Vad gjorde du efter gymnasiet?
Jobbade som servitris/bartender på en resturang i stan.

5. Vilket var ditt allra första jobb?
Då jobbade jag med gamla människor på äldreboendet Hilleborg.

6. Vad har du haft mer för yrken?
Servitris/säljare/kundtjänstarbete och inom vården.

7. Vad går ditt nuvarande jobb ut på?
Acconut manager på ett företag som heter Biztal/sälja.

8. Vilka är dina starka / svaga sidor på ditt jobb?
Starka sidor är nog att jag är väldigt glad med mina kollegor och är envis, svaga är att jag har väldigt svårt att koncentrera mig, kommer av mig väldigt lätt.

9. Nämn något som du är extra stolt över att ha gjort i ditt jobb?
Det var nog på mitt förra jobb, där jag hade en hel drös med killar/män som jag va teamledare åt, dom var skeptiska att bli ''ledda'' av en liten tjej som mig men det gick väldigt bra.

10. Vad skulle du vilja jobba med om du inte hade det yrke du har i dagsläget?
Jag skulle nog kunna ha ett butiksjobb då jag gillar att prata med människor, inom modevärlden då​.

11. Vad tror du skulle vara det sämsta jobbet för dig?
Hmm.. Flygvärdina? Jag HATAR att flyga, det är jobbigt och drygt rakt igenom.

                        

Likes

Comments

​Den här veckan sprang verkligen förbi, jag hänger inte riktigt med alls faktiskt och har insett att det redan är höst?

Jag brukar ofta känna mig väldigt nere i allmänhet när hösten kommer då jag verkligen är en sommarperson, jag gillar sommarkläder, jag gillar att kunna vara ute på nätterna i bara en tunn klänning. Nu är det plötsligt mycket mörkare och kallare ute vilket jag inte är ett stort fan utav.

Under veckans gång har det inte hänt så mycket, helgen som va så var Anna och Micke här och mös med oss, vi drack drinkar och moet och hade musikquiz.

För några dagar sedan gjorde jag och J burgare, ser ni vad god den ser ut? vi hade grovmald färs från Diléns och jag blandade i en supergod lite rökig dressing/kräm i färsen tillsammans med salt och peppar, stekta på hög värme och inte för länge, dom vart så otroligt saftiga och lite sådär röda i mitten. VI är ju riktiga burgarnördar, vi har varit i Stockholm ett par gånger för att försöka leta på dom absolut godaste hamburgarna, har i Gävle har man inte riktigt ett skitbra ställe? Har ni något tips på ett ställe med grymma burgare?

Likes

Comments