Oj, det händer ju nästan inget annat i mitt liv just nu än alla dessa MUF tillställningar. Veckan som gått har bara bestått av massa juridik plugg och förberedelser till högskoleprovet. Även massa mys med MUF Linköping på deras onsdagsfika för att fira det verksamhetsår som varit och ett torsdagsfika med MUF Norrköping med planering inför allt som komma skall under året. Men igår var det ju årsmöte med MUF Linköping och in vän Alexander lämnade över sin roll ordförande till nästkommande. Det firades såklart rejält! så rejält att jag var helt yr idag när jag var på utbildning med ungaaktiesparare. Kan ju inte säga att jag var i mitt bästa tillstånd för att ta in så mycket information, men verkligen en sån intressant och lärorik dag. gav mig verkligen mer insyn i området än vad jag haft tidigare. Ser fram emot att gå på fortsatta aktiviteter med dem!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det har nu gått två dagar sedan stämman hölls inne i Linköpings stadshus och jag har fortfarande svårt att smälta allt. Helgens stämma innehöll ju val om vilka som skulle få sitta i Östergötlands distriktsstyrelse under valåret. Som alla redan vet så kandiderade jag till ledamot i styrelsen. Vilket jag även blev efter mycket om och men. Kan vara ärlig och säga att under lördagen så var det väldigt många gånger jag fick övertyga mig själv om att jag kanske faktiskt hade en chans trots att allt pekade mot det, bara för att hålla humöret uppe. Men som jag nämnde precis så ja, nu sitter jag i distriktsstyrelsen. Jag skulle skrattat om någon hade sagt detta till mig för bara 3 månader sen. Fast det spelar ingen roll, det ärt i distriktsstyrelsen jag SKA sitta. Jag är så tacksam över att fått sådant förtroende att ha ett sånt stor ansvar detta år. jag vet att jag och alla andra i distriktsstyrelsen kommer vara rätt personer för att peppa varandra och alla medlemmar genom valrörelsen. Jag tror verkligen att 2018 kommer vara ett sånt år som jag kommer se tillbaka på när jag blir äldre och minnas hur vi kämpade dag ut och dag in för att vi skulle vinna val och få möjligheten att ge människor mer frihet.

Likes

Comments

Hejhej! Känns knappt som att det är fredag när man är så här bakis. Men aja, det var verkligen värt efter gårdagen som verkligen slog alla andra dagar med hästlängder. Det var nämligen dags för årsmötessittning med moderata studenter här i Linköping! Extra glad speciellt var jag då mina två absoluta favoriter i MST skulle bli valda till ordförande och 1:a vice ordförande i deras styrelse.

Kvällen som väntat på sång om sänkt skatt, kall mat och massor av alkohol. Jag kom inte hem och landade i sängen förens halv 6 på morgonen efter timmar av både dans och djupa politiska diskussioner ute i kylan. Blir verkligen mer och mer taggad för var dag som går inför valrörelsen. Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna få förtroende för att kunna vara med och påverka den.

Likes

Comments

Känner mig så lyckligt lottad att de personerna som jag hade som nära vänner redan på dagis fortfarande är mina vänner idag. Så galet att vi då firade varandras 5-årsdagar och nu 15 år senare så är det dags för alla att fylla 20 och alla har tagit studenten och är igång med att påbörja sina liv.

Igår firade vi nämligen Kajsa då hon fyller 20 år idag! Det var så kul att träffa henne och alla andra gamla kompisar då jag tyvärr tappat allt mer kontakt med de sen jag var ute och jobbade. Men det kändes som att det inte gjorde något alls, utan så fort vi började prata så var det som om vi aldrig hade slutat. Det är ju så det ska var med riktigt gamla vänner, att oavsett om man inte har haft någon kontakt under en period så betyder det inte att man fortfarande inte känner varandra. Speciellt de här personerna känner jag. De har känt mig så länge så jag tror nog att det aldrig kommer komma en dag då de inte kan säg att de känner mig. Lite läskigt att man vuxit så pass mycket in i varandra men jag är egentligen bara tacksam.

Vi firade hur som helst Kajsa i gamla kära Västerlösa under kvällen tills vi runt 01 på natten bestämde oss för att fortsätta in till stan. Kom nog hem sen runt 04 efter en alldeles för lång och rolig kväll. Nu längtar jag bara tills jag själv fyller 20 och får fira med med alla nära.

Likes

Comments

Kunde omöjligt sova igår. Fick reda på att provvalsresultaten skulle släppas kl 06 idag. Allt jag hoppades på var att det i alla fall skulle vara några namn under mig. Man vill ju inte komma allra längst ner liksom. Sådan ångest. Men timmarna gick och tillslut plingade det i telefonen och där var listan och jag tog mig till en 16:e plats! Kan fortfarande inte förstå det. Det betyder alltså att jag är på valbar plats in till kommunfullmäktige i Linköping.

Först så kände jag bara ”Men herregud ska lilla jag ta på mig ett sånt stort förtroendeuppdrag”. Men ja? Såklart jag ska det! Oavsett vilken förutsättning man har så är politiken ändå något för alla. Vilket jag tycker är en självklarhet då ta chansen att vara en del utav, och att påverka, inte bara ditt liv men även hela samhället. Är även så tacksam över att det tillsammans med mig kom med så många av oss i den yngre generationen. Jag är så glad över att fler unga kommer vara representerade i Linköpings kommunfullmäktige och att jag får vara med och bidra till det.

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold