snyggaste killen på balen idag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Redan söndag och långhelgen är över, välbehövligt med långhelg även fast jag inte hade tackat nej till några lediga dagar till.
Har spenderat helgen med eskil och igår var vi på bio och åt på efesos, så mysigt!
Idag ska jag bara spendera dagen med plugg  så jag hinner klart med allt tills vi slutar, inte långt kvar nu!!
Hörs sen, puss

Likes

Comments

Skolan idag rullade på mycket snabbare än vanligt vilket var skönt eftersom tisdagar är våran segaste dag, hade även ett prov idag och det gick väl okej.
Nu sitter jag i bilen påväg till Eskilstuna med pappa och hoppas på att det slutar regna snart. Snabbt och tråkigt inlägg men hoppas eran dag har varit braa!! PUSS

Likes

Comments

Dagen gick snabbt idag och avslutade den på bästa sätt med en pw med bästis. Så himla skönt att bara prata massor om livet, vi gick lite mer än milen och när jag kom hem la jag mig i sängen direkt.
Imorgon efter skolan ska jag till eskilstuna med pappa så hoppas på att det inte ska regna imorgon som alla väderprognoser säger.. godnatt babes!!

Likes

Comments

Har precis kommit hem från eskil och ska snart duscha och lite sånt. Min helg har varit lugn vilket har varit jätte skönt, igår va jag på marieberg där jag köpte en klänning och ett linne som jag kan visa i ett annat inlägg. Efter det fick jag skjuts till eskil och vi kollade på film och bara mös.
Den här veckan går vi ju endast 3 dagar, såå skönt och det är ju inte långt till sommarlovet nu. Hoppas ni haft en bra helg!! puss

Likes

Comments

Har precis gjort mig klar och ska snart gå till bussen. Vet att jag sa att jag skulle ta tag i bloggen.. haha men har haft så mycket annat att prioritera istället så därför har väl uppdateringen inte varit på topp. Men idag är det(!!) äntligen fredag och vi får se vad helgen erbjuder.
Hörs sen, puss!

Likes

Comments

Tycker den här klänningen är såå fin, speciellt i sommar när man är brun!
Finns att köpa på nelly.

Likes

Comments

Maj månad, vilket innebär att det inte alls är långt kvar till sommarlovet!
Hoppas ni hade en bra valborg, själv spenderade jag den med pojkvännen och igår var jag och familjen på marieberg.
Känt mig sjukt stressad på sista tiden helt utan anledning egentligen, därför har uppdateringen inte varit på topp men ska försöka ta tag i det nu.
Lite senare sen ska jag ta mig in till Örebro för att testa Fratelli med eskil eftersom vi inte har gjort det än, dock känns det som att det är söndag idag haha.. hoppas ni får en bra dag!! PUSS

Likes

Comments

För varje gång han säger att jag är vackrast i världen, på mornar, när jag är utan smink, när jag har dåliga dagar och när jag har bra dagar.
Varje gång han lyssnar på allt mitt tjat om onödiga saker och oavsett vad så lyssnar han alltid.
För att han varje dag gör mig lyckligast i världen och att jag blir mer och mer kär för varje dag.
För oavsett vad, i alla situationer så vet jag att jag har någon som skulle göra vad som helst för mig, en trygghet som inte går att beskriva med ord.
För allt han gett mig och för att han alltid har varit ärlig.
För att han älskar mig precis som jag är.

Likes

Comments