Header

FÖLJ 
WWW.NATTSTAD.SE/EMILIAJOGENVIK 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vickan har startat upp sin gamla blogg, vilket betyder att det bara kommer att vara jag som bloggar på denna... Så istället startar jag min gamla blogg igen, länken kommer ni att få när jag kommer hem 😊
Kram emilia

Likes

CommentsHej!

Planerna för idag blir att dra in till stan tillsammans med Amanda, Filip och Emil. Blir inte så JÄTTE länge dock för jag måste dra till stallet men en stund blir det igalla fall :) 
Ska bli så kul att få träffa dom för jag har inte träffat dom på jätte länge :) 

Hörs senare för jag måste springa till bussen nu haha..

Dagens outfit bild får ni lite senare ❤

kram emilia

Likes

Comments

Fy va länge sen det va vi bloggade!


Nu är det 2014 och vi tar nya tag och försöker hålla den här bloggen i topp :)

Dagen blev ganska kort idag faktist 😂 Firade nyår tillsammans med Vickan så hon stannade över inatt ich vi somnade nån gång vid 3-4 och så vaknade vi kl 12... Snacka om att vi va trötta asså! Vi gick upp och käkade frukost och sen vid 3-4 då körde pappa oss till solariumet där ci tog ich solade lite :D
Grymt skönt asså! Fick en verkligen att längta till sommaren :(


Känns SÅ skönt att det är ett nytt år! Man fyller år, det blir sommar och man får gå igenom julkaoset igen! HAHA..

År 2014 snälla bli bra!

Imon blir det bättre bloggning! Lovar ❤️
Kram emilia

Likes

Comments

Hejsan. Ligger hemma i sängen och är sjuk. Hoppas ni har det bra.

Kram Viktoria


  • 211 Readers

Likes

Comments

Åh förlåt ingen bloggning på länge. Hade en as rolig fredag iallafall och helg kan inte berätta men den va grym! Min gammelmormor fyllde 94 år igår så firade henne med släkten, supermysss! Älskar henne så mycket hon är bäst! Sitter och kollar på julfilm och dricker glögg snart är det första advent.

Kram Viktoria
  • 235 Readers

Likes

Comments

Asså shit!
Denna låten.. Asså WOW¨

Kram emilia och viktoria


Likes

Comments

Hej!

Slutade tidigare idag.. JIPPI!!!😂 Haha det va bara en halv timme men ändå Skolan idag va helt chill, har lite små problem med spanskan men ja har världens bästa spanska lärare! Hon vet att ja ligger 1-2 år efter i spanskan ( började med spanskan i 7:an ) så ja får lite extra hjälp haha!😂När vi slutade fick ja ta och ringa morfar och be honom att hämta mig, för så smart som ja är så glömmer jag busskortet hemma... Känner mig duktig

Just nu väntar jag på att mamma ska komma så att vi kan åka till skolan för att ha utvecklingssamtalet, det första utvecklingssamtalet på min nya skola!

Nervöst? JA

Har ingen aning hur långt utvecklingssamtalet kommer att ta men direkt efter det så drar jag hem och slänger på mig ridkläderna och drar till stallet. Det är väldigt hårt i marken och mörkt så det blir en skritt tur på 20-30 min ( hon är barfota ).

Efter stallet tänkte ja sätta på en jul film, älskar att kolla på jul filmer såhär innan jul! Har gjort det sen jag va liten!
Det är nått med jul filmerna... De är så mysiga att kolla på! Det spelar ingen roll om de är tecknade, gamla, nya osv. Dem är ändå bra!

Kram Emilia❤


Likes

Comments

Sry för dålig bild! Min spegel är smutsig 😳
Kram emilia


Likes

Comments


Tvingade med pappa upp till stallet för att fota lite :)

Här får ni några bilder 😃

Kram Emilia

Likes

Comments