Shit har typ gått en vecka sen senaste inlägget!!!!

I helgen va jag hos Wilma och minna, vi hade så mysigt. Bättre vänner får man leta efter.

Idag hade vi studiedag så dagen började hos frissan, blev blondin!
Sen hem äta och rida gr, gick super!!

I helgen är det tävling, debuterar med han! Ska bli riktigt spännande!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 20 Readers

Likes

Comments

Igår blev det inget bloggande, pågrund av många anledningar..
Men iallafall. På morgonen red jag gr, han va jätte fin😆
Sen halv 6 så va det årsmöte med klubben och fy va kul jag hade, aldrig haft så kul som jag hade igår!! Fick dessutom träffa min bästavän 😆 så himla glad över dagen igår 🙈

Nu ligger jag i sängen och borde gå upp. ( går upp tidigt varje dag så jag inte för sover mig till skolan)😂 ska snart ner och käka lite frukost, sen blir det att dra upp till stallet och rida och göra alla stallsysslor! Sen har jag faktist inga planer mer idag, så får se vad jag hittar på i EM, men jag försöker blogga senare idag om hur dagen har varit 😉

  • 20 Readers

Likes

Comments

Sitter nu i sängen, ny sminkad och känner mig riktigt fräsch! Ska snart dra mot bussen och till skolan.. Som tur är det en chill dag och den kommer att gå riktigt fort 😉 efter skolan ska jag rida GR och sen göra alla stallsysslor, sen blir det mys hemma med familjen! Vi hörs senare idag! Kram

  • 20 Readers

Likes

Comments

Hej, nu tänkte jag ta upp bloggen igen! Nu börjar livet bli roligt och har mycket att prata om 😉

Som säkert några vet, så har jag hittat en ny ponny igen! Just nu lånar vi han, men det kanske blir något köp 😝

Men iallafall så börjar snart alla tävlingar som redan smått dragigt igång, själv startar jag om min nya ponny våran debut den 19/3.. Ska bli kul men vet ej hur det kommer gå! Men det är ju det som är spännande.

Under påsk ska jag på läger, och självklart tar jag med hästen. Det är ett dressyr läger! Ska bli så himla spännande nu när jag äntligen börjar hitta hur jag ska rida han 😉

Igår fick jag äntligen hem mitt efterlängtade sadelskåp som kommer komma till användning nu på lägret och även sen i sommar på alla meeting jag hoppas jag kommer ut på, är så sjukt taggad!!

Men nu ska jag upp till stallet, så vi hörs 😉

  • 21 Readers

Likes

Comments

Hej, usch måste skärpa mig nu!! Inte bloggat pågrund av att jag mått riktigt dåligt, men nu börjar det blir bättre! Hade en riktigt rolig helg iallafall! Igår så hade jag dressyr träning och det gick fantastiskt bra, idag konditionstränade jag, och det gick fint!!

På lördag är det tävling ;-)

  • 41 Readers

Likes

Comments

Hej, förlåt för jag ej har bloggat!!

Fredag-lördag var jag på konfa läger i kungsäter, hade riktigt kul och fick väldigt bra kontakt med alla där 😄

Lördag, kom hem vid ca 14,00! Stack till stallet och red dd ett lösgörande pass. Hem duschade och åkte på ...

Söndag, mådde piss men, Elin och jag red dd tillsammans, dressyr i Paddocken och hon var en riktig ängel! Mockade och fixade hela stallet! Åkte hem å fixade mig, åkte och hämtade deima och sen hängde vi med några hemma hos mig!

Måndag, idag var inte jag i skolan, hade nog lite feber och mådde piss! Så har vara legat i sängen och kollar serie hela dagen!

Men nu ska jag äta kvällsmat och sen snacka lite men en, men vi hörs förhoppningsvis imorgon ;-)

  • 49 Readers

Likes

Comments

Usch det vädret som var igår...
Hade iallafall en sjukt bra kväll!

Idag ska jag till skolan och deima kommer hit snart! Går till 2 så blir en chill dag. Sen ikväll är det hoppträning med dd, har inte hoppat henne på ca 2 veckor så hon lär vara riktigt glad idag! Men det är mycket lydnad som vi övar på, hon är ju ganska ung och jag ska ju utbilda henne så därför tar vi det väldigt lugnt framåt! Men nu ska jag äta frukost och sen sticka till bussen!

  • 67 Readers

Likes

Comments

Igår så va dagen helt ok.. Skolan va inte Direkt roligt! Men men. Sen när jag kom hem ifrån skolan så åkte jag och mamma med hö till Conny, och efter det åkte vi hem till mitt egna stall och mockade ocv. Kl 7 var det träning idag! Är verkligen så himla nöjd med henne, hon bara flöt och gjorde allt jag bad henne om! Fantastisk häst har jag, men hon är lite stel i höger varvet så vi skall åka till Stefan med henne så han masserar upp henne!

Idag då, vi skall på någon konsert med skolan, verkar inte så bra men det är bara att stå ut med det! Efter skolan ska jag nog ta bussen till tvååker och hänga där med några 😏 haha, vi hörs ikväll 😅

  • 71 Readers

Likes

Comments

Hej, vaknade nu och fixat mig, igår va jag fidde å coffe i tvååker och hämtade fiddes laddare till datan på munkas elevhem! Var faktist jätte kul. Hängde me dem lite i stugan å kollade lite film och ah! Men i alla fall så ska jag snart till skolan och i EM ska jag rida dd! Dressyr träning för Anne, ska bli riktigt kul!

Bloggar mer ikväll om hur dagen har varit ocv :)

  • 77 Readers

Likes

Comments

Hej, sitter nu i bilen, då vi ska någon stans! Vet ej vart men jaja. Får typ sova eller något för att kunna fördriva tiden!

När vi kommer hem ska jag och Erika rida ut på socker och myran! Sen har jag faktiskt inga planer på vad jag ska göra så blir nog att snacka med någon! Imorgon är det skolan och dressyr träning med dd för Anne, vi behöver verkligen öva dressyr för att hitta varandra och att jag ska kunna kontrollera henne bättre, då hon är ganska stark av sig! Men nu ska jag sitta här å lyssna på musik! Så vi hörs senare idag ;-)

  • 78 Readers

Likes

Comments