Hej skønne mennesker!

Inden jeg går i gang ville jeg lige fortælle at det her kommer til at være sådan en slags ''serie'' altså, jeg vælger nogle dage ud hvor at jeg ville skrive lidt om den dag. Idag skal vi skrive om tirsdag d. 22/8-17.

Det startet egentlig med at jeg stod op (no s**t) jeg tog noget morgen mad og gjorde mig klar, jeg var lidt sent på den, men heldigvis kom jeg ca. 3 minutter i 8. Hen af vejen mødte jeg min veninde som jeg fulgtes med resten af vejen. Vi talte om alt muligt. Da vi gik i gang skulle vi have matematik. WOW! Spændende, nej ikke så meget, men det var ret hyggeligt. Vi havde vikar da vores lære skulle et eller andet, så vi fik en færdighedsprøve. Yayy! Nej. Men det var ret hyggeligt, i min klasse sidder vi i bordgrupper, der er 4-5 mennesker ved hvert bord, det var ret hyggeligt, vi fik grint og hjulpet hinanden. Efter det skulle vi have engelsk. Vi har noget om mad, så vi skulle også have om spiseforstyrrelser, det var lidt hårdt at tale om, efter det havde vi dansk, vi skulle have noget med fantasy. Så havde vi tysk det var eget sjovt, vi fik lavet Simon siger på tysk, og sunget flieger lieg eller noget, haha! Efter det havde vi understøttende undervisning, og efter det fik vi fri kl. 13.30, jeg fulgtes med min veninde hjem fra skole, det var rigtig hyggeligt. Da jeg kom hjem smuttet jeg i bad, også bagefter skrev jeg med nogle af mine veninder. Efter min mor, min lillesøster og åbenbart en af mine lillesøsters venner kom hjem gik jeg ind på mit værelse og skrev nogle små noveller på min computer og fik læst lidt. Nu sidder jeg her og skriver dette. Det er en ret normal dag for mig, den er ikke spændende eller noget, nu skal jeg snart med min mor se Rita. Jeg glæder mig mega meget, fordi at jeg bare synes det er mega sjovt, jeg håber i alle har haft en fantastisk tirsdag også ses vi en anden gang

- Kys Viktoria <3

Likes

Comments

Så det her er min hverdags makeup! Ihh! Jeg går 'kun' i 8 klasse og derfor er det ikke så voldsomt, jeg er mest til det naturlige, men jeg elsker at eksperimentere med farver! Jeg håber i kan lide dette indlæg

- Kys Viktoria <3

Likes

Comments

Hvem er jeg? Hvad er jeg? I kunne sikkert finde på maaaange flere spørgsmål, men her får i noget af vide om mig!
Velkommen! Mit navn er Viktoria, jeg er 14 år gammel, jeg er en meget stille, rolig, nogle gange meget skør, talende person. Jeg elsker at tage gode billeder også elsker jeg at skrive historier og meget mere, så nu springet jeg ud i "bloggerverden" som det så fint hedder.
Nu er det så kommet til mine interesser! Som i læster før er jeg viiiiiild med at tage billeder! Der er også flere ting jeg elsker! Jeg elsker at synge, danse, tegne, skrive historier (nogle af dem kommer måske her) og selvfølgelig være sammen med mine venner! Jeg startet egentligt fordi at jeg var på Vi Unge Sommercamp 2017, MEGA FEDT! Vi havde en workshop som hed blogger tror jeg? Det kan jeg ikke lige huske, nå, men der kom en blogger. Hun var mega sød, og hun lærte og viste os en MASSE ting!
Her ville jeg komme til at skrive om en hel masse ting, som min dagligdag, historier, beauty og fashion! Alle de ting jeg elsker og interessere mig for!
Jeg håber i ville følge med!
Kys, Viktoria <3

Likes

Comments