Header

candle

Lay down

Vardagssnack & Foto

Lördag - Söndag. Igår kväll åkte jag och Sebastian hem till Jane, vilket var jättekul! Senare mot kvällen gick jag, Sebastian, Rex och Cornelia vidare ut. Idag har största delen av dagen spenderats i sängen med massa mat och gott. Sitter nu och pratar med mina saknade hjärtan i telefon, smider planer och berättar vad som händer i allas liv. Hoppas alla ni fick en bra helg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardagssnack & Foto

Fredag. Hade redovisning/uppvisning av veckans projekt, vilket var om affischen man skulle skapa. Gick bra och är nöjd över mitt arbete, ska göra lite ändringar på den dock. När jag kom hem städades hela lägenheten och fixades. Så härligt. Har online handlat i timmar, tänkte lika bra att passa på nu när det är lite rea! Är helt slut nu och är så trött, så ska se serien Mr. Robot och mysa ner mig i soffan. Hoppas ni får er en härlig fredag!

Likes

Comments

Vardagssnack & Foto

Onsdag. Återigen har klockan slagit över tolv, men jag känner att onsdagen fortfarande finns kvar här! Igår och idag har jag suttit och arbetat med det nya projektet vilket är att göra affischer, vilket är jättekul. Snön kom igår och den har även officiellt  loggat ut från Stockholm idag. Kan säga att det sitter en glad tjej här.

Likes

Comments

Vardagssnack & Foto

Måndag. Jag och min grupp hade presentation idag, det gick bra och det är skönt att det är klart. Ser framemot vad nästa arbete blir, men det får jag se imorgon. Men idag ska jag bara njuta av att inte behöva tänka på något arbete och andas ut.

Likes

Comments

Instagram@viktoria.mattsson