Från helvetet till himelen på 40 dagar.

Hej alla fina därute. Jag vill börja med att tacka alla som har stöttat mig i min resa. Det var riktigt riktigt illa med mig men det har ni säkert redan förstått.

För 40 dagar sedan var jag så nerdrogad så jag knappt kom upp ur sängen på morgonen och min annars så kloka /kvicka hjärna var en dimma och ett mörker.

HC ville höja min dos på antidepressiva ytterligare men nån liten del av mig vaknade till liv och kände att nu får det vara slut på den här skiten.

På nått sätt så började jag äta bara frukt, bär och meloner.( tips från bästa gruppen på facebook, body cleanse sweden❤) Jag har lärt mig en läxa efter hormonsalvan så jag funderade noga på om att äta bara frukt kunde skada mig. Jag kom fram till att det inte var någon fara att prova så det gjorde jag och idag tackar jag gud för det!

I denna underbara facebook grupp som är fylld av kärlek finns underbara människor som stöttar varandra på vägen mot läkande.

På bara dag 3 med frukt så började jag få ett annat medvetande. Det kändes som om någon gegga rann ut ur huvudet. Det motiverade mig att fortsätta. På resans gång så har det varit sjuuukt jobbiga dagar med. Jag har haft frossa, illamående m.m m.m

Nu på ca dag 40 så har jag slutat med alla mediciner. Jag har ingen hjärtklappning eller oro på morgonen när jag vaknar och jag kan SOVA!!!! Helt underbart!!❤

Det som har varit jobbigt nu senast är utsättningssymtomen av antidepressiva. Ursäkta mig men vilket gift. Jag bodde 1 vecka hos mina föräldrar förra veckan. Tog massa konstiga beslut och mådde sååå konstigt. Hade behövt varit inlagd. Tur mamma o pappa ställde upp ❤. Ville inte att Daniel skulle behöva utstå mer. Kan ta några veckor till innan symtomen försvinner men jag upplever att det blir bättre och bättre för varje dag.

Pussar och kramar från mig!

Fokus må bäst!!!💪💪✌✌😀😀❤❤

  • 3 232 visningar

Gillar

Kommentarer

susanne caroline
,
Hej! Kan jag fråga villka sjukdomar du hadde? Vänligen Susanne <3
Lina
,
Så underbart att läsa Viktoria! Vilken snabb förbättring <3
Linda
,

Hej åt du bara frukt i 40 dagar? Tog du några örter m,m kram

Viktoria_Sara_Linnea
Viktoria_Sara_Linnea,
Jag åt bara frukt bär och meloner och örter och extrakt. 😊 äter fortfarande bara frukt😉
nouw.com/viktoria_sara_linnea
IP: 173.208.173.50