Trevlig lördag alla!

Godmorgon bästa ni!

Ville bara flika in här idag och önska er en fantastisk helg & hoppas ni får en bra lördag!

Vår lördag här hemma blir väldigt lugn, samla energi från veckan som gått. Det blir lite gott att äta, lite godis, lite chips, och titta på en hel del film & serie haha! Men såna dagar behövs där man bara sitter och försöker samla kraft till kommande veckan.

Bjuder även på denna fantastiska bild jag tog på en promenad runt älven. Jag måste bara säga det, jag älskar min nya telefon. Jag köpte nämligen en Iphone 8 (som jag trodde jag skulle hata) haha! Men jag älskar den & kameran är så himla bra!

Ikväll kommer det en ny video på vår youtubekanal också. Där kommer vi att berätta våra tio tips på hur vi hållit vår kärlek i liv. Vi tipsar om tio saker som vi använt oss utav i jobbiga perioder, men också som vi gör för att inte ta varandra för givet. Hoppas ni kommer att gilla den :).

Men tills vi hörs nästa gång, ha en fantastisk lördag!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Det var verkligen en vacker bild från promenaden, naturen är så himla vacker alltså! Iphone 8 har jag hört ska ha bra kamera faktiskt 😃 Har Iphone 11 PRO som har riktigt bra kamera den också, inget att klaga på! Ser fram emot er video ikväll, ska jag spana på och måste säga att eran video med det kvinnliga mentalsjukhuset var SÅ bra - grymt jobbat!! 😃 Ha en fortsatt bra lördag du också!
nouw.com/emmaengstrom
Hilma
Hilma,

Hoppas att du får en bra fredag ihop med sambon 😊

nouw.com/hilma