Välkommen till min blogg

Välkommen till min blogg här har jag tänkt att jag ska dela med mig av min resa mot ett hälsosammare liv genom träning hemifrån.

Att gå på gym är inte för alla och så är det i mitt fall.
Det är inte bara dyrt utan det är även massa okända personer som befinner sig där.
Och jag som har väldigt svårt för att vistas i en miljö med främlingar och får ångest och svårt att koncentrera mig på min uppgift.

Men det positiva är att idag så finns det så mycket utrustning som man kan använda sig av hemma och som inte behöver kosta skjortan och du kan välja och vraka själv vad som passar just din träning.

Jag personligen har alltid i yngre dagar cyklat väldigt mycket både inne och utomhus.
Med cykelsemester i södra Sverige och många timmar på spinning så var man en gång i tiden väldigt välmående.
Men efter några år på latsidan och med kroniska sjukdomar så har vikten blivit ett problem för mig i min vardag och jag orkar inte göra så mycket.

Bara att städa hemma får en att bli helt slut i kroppen.

Men det ska jag nu ändra på och jag ska ta tillbaka tiden då jag cyklade mycket och detta genom spinning som jag personligen tycker är väldigt roligt och är en bra träningsform.

Utöver spinning så kommer jag träna en del styrka för att få hela kroppen i bra form.

Vad min nuvarande vikt är och vad jag har för exakta mål kommer i ett separat inlägg och jag hoppas att jag genom denna bloggen ska kunna peppa mig själv att fortsätta och det kanske är någon annan som peppar mig också eller kan jag lyckas ge andra inspiration att det inte behöver vara så avancerat att gå ner i vikt och få ett värdigt liv genom en hälsosammare livsstil.

Jag har bestämt att jag kommer att uppdatera angående min träning hur det har gått och vad jag har gjort för övningar vecka för vecka.

Sen kan det komma sporadiska uppdateringar om jag får hem några nya produkter eller om jag bara känner för att skriva av mig en dag.

Så glöm inte att följa mig på min resa mot ett hälsosammare liv i viktkampen.

#viktkampen
#viktminskning
#träning
#hälsa
#hemmagym
#sundarelivsstil
#spinning
#cykla
#minresa

Gillar

Kommentarer