End of summer

Altså, denne sommeren har mildt sagt vært skikkelig skuffende kontra sommeren vi hadde i fjord. Joda, det har så klart vært noen fine dager innimellom, men ikke i nærheten av hvordan det var i fjord. Sommeren er den årstiden jeg liker best. Jeg er en skikkelig frysepinn og trives best i varme (til samboerens store fortvilelse, hehe).

Langtidsvarselet nå viser jo bare dårlig vær. I morgen ser ut til å være den siste dagen med fint vær på en stund så det passer bra at jeg skal en tur til stallen i morgen og ri litt på Mac. Det slår jo aldri feil at når jeg først har fri, så er været dårlig. Men, det finnes jo ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Sies det i hvert fall.

Fra en ting til en annen, jeg trenger virkelig å få fikset opp i det kaoset jeg kaller hår. Det er slitt og fargen er jeg langt fra fornøyd med atm. Jeg er ikke spesielt fan av å ha varme toner i håret, jeg vil ha det kaldt! Så snart stipendet tikker inn på konto så skal jeg rett i frisørstolen og fikse det. Man føler seg liksom ti ganger finere om man er fornøyd med håret sitt, am I right?

Favoritt speilet har fått sin plass på veggen og jeg digger det bare mer og mer. Det ser ikke så stort ut på bildet, men det er faktisk 85cm i diameter, altså relativt stort. For de som måtte lure, speilet er fra Rusta.

Nå tar jeg kveld med enda noen episoder av House for det er leggetid. Nå er jeg straks ferdig med den siste sesongen og trenger sårt en ny serie å se på. Så om dere har noen forslag, drop a comment! Serien bør helst ha noen sesonger ute så jeg har litt å se på. Noen godt forslag?

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229