Header

Idag är det den 27 september och jag satt på min lilla uteplats i solen och åt frukost. Frukosten är den bästa måltiden på dagen enligt mig och den första klunken kaffe på är så god. Sedan är det så gott när man pysslat ihop en lite extra fin frukost, så som jag gjort idag. När man lägger extra energi på att göra sin morgon bra så kan man inte än annat få en bra dag också. Jag mår så bra när jag haft en fin morgon.

Likes

Comments

Hej,

Nu har jag återigen skapat en blogg. När jag gick på högstadiet älskade jag att blogga och kunde spendera otaliga timmar framför min gamla dator och skriva små inlägg om vad jag gjort till seriösa fotoinlägg. Då var fotografi mitt stora driv och ett brinnande intresse, men det har jag lagt åt sidan nu. Foto är fortfarande jätteroligt, men är inte syftet med min nya blogg. Syftet eller tanken för den här bloggen är mest att jag ska få ha en plats där jag kan få skriva några små rader om något som jag tycker viktigt, berätta historier från de resor jag gjort, dela med mig av musik och ja mer kommer säkert dyka upp här. Egentligen brukar jag efter ett tag glömma bort de saker jag har påbörjat. Till en början kan jag göra det jag påbörjat väldigt intensivt under ett par veckor, men sen kommer jag av mig och det glöms bort. Det är ett dåligt beteende som jag vill bli av med. Så jag ska även använda min blogg för att lära mig att fullfölja det jag påbörjat.

Jag tror att en av anledningarna till att de glöms bort är att jag har för höga krav på mig själv. Om jag tar bloggandet som ett exempel så vill jag skriva minst ett inlägg varje dag, för det är så de stora bloggarna gör och det gjorde även jag förut. Så tryter inspirationen en dag så tappar jag helt suget att vilja blogga igen och det hela faller i glömska. Men ett inlägg i veckan ska jag ha som mål och vill jag skriva ett till så blir det mer som en bonus!

Om det här låter intressant för er så är ni välkomna att se om jag lyckas hålla mitt mål. Jag ska göra mitt bästa. Wish me luck.

Vi ses

Emma

Likes

Comments