Header

Igår träffades jag och Sandra, vi tog några bilder och hamnade sedan på en bänk någon timme med oavbrutna konversationer och skratt. Bilder därifrån kommer inom snarast, så stay tuned!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När tiden går långsamt och man råkar ha olika loggor utskrivna framför en så kan man inte låta bli att kladda... Inga mesterverk utan bara lite kladd på ett papper, men det är så det ser ut för det mesta så även det ska såklart visas.

Rosen på min hand är inte gjord utav mig utan utav David i min klass.

Likes

Comments

​Mysig lunch med pappa innan han åker till Frankrike och Lund's international street market på eftermiddagen. Med fina människor och härligt väder. Kan det bli mycket bättre?

Likes

Comments

Vad skulle jag gjort utan henne? Hon som alltid finns där och ställer upp för en, 6 år av vänskap. Hon är min stjärna, min inspiration. @sugkatt

Likes

Comments

ÄLSKAR långa promenader längs med stranden, speciellt när man har roxy vid ens sida. Den gladaste och mest energirika hunden som finns och som har så otroligt mycket kärlek att bara ge.

Likes

Comments

Vilken underbar jävla fredag det va igår! 18 grader skinande sol, glass, massa skratt, och fina vännner. Jag, Samuel och Sandra fotade en massa vid Södervärn och bilderna blev super! Det kändes nästan som sommar! Kvällen bjöd på tacos och världens finaste pojkvän. Dagar som dessa vill man aldrig ska ta slut, vilket dom tyvärr gör. Så ta vara på dom stunder som gör dig lycklig och får dig att må bra. 

Likes

Comments

Två av mina första blyertsteckningar på två olika platser, den första från när jag va på SARA (Swedish Academy of Realist Art) där jag har tecknat av ett foto på en skulptur. Den andra är den första uppgiften jag fick när jag började på Bryggeriets gymnasium och är ett "självporträtt" där våra händer/hand skulle vara i fokus. Båda är från 2016.

Likes

Comments

Fotograf: Samuel Hultén Instagram: @samuelhulten

Några av mina svartvita favoriter. Olika fotografier som har en sak gemensamt, ingen färg bara gråskala.

Likes

Comments

17! Idag va min dag och så fantastiskt den var! Först överraskad med tårta till frukst av mina roomies, sedan bar det av till skolan där jag bemöttes av gratulationer från olika håll, så himla mysigt. Efter lunch gick jag och Samuel (instagram @samuelhulten) och tog lite bilder, resultatet ser ni här ovan :) Framåt eftermiddagen åkte Samuel, jag och Ben till Emporia för att möta upp Sandra (@sugkatt ) och Emelie, vi gick sedan och åt på subway och bara pratade tills alla tillslut skildes åt, Sandra och Emelie vidare till malmö och vi andra till Lund och mitt kollektiv. Varken Ben eller Samuel blev särskilt långvariga då de behövde ta sig vidare till Höör. Runt 21 kom Pontus förbi med en super fin present och gott humör, vi åt lite och planerade inför helgen då vi ska fira mig mer ordentligt. Summa summarum har det varit en riktigt bra dag och jag kunde inte gå och lägga mig gladare och mer tacksam!

Likes

Comments