🌸Viivin Oriflamen Meikit 🌸

🌸 Moiccuu! 🌸

🌸 Tänään kerron teille mitä mä käytin tähän meikkiin ja kerron vähän kokemuksia oriflamen meikeistä mitä pääsin testaamaan!🌸

🌸 Millä aloitin tekemään meikin?
✨ - Ensimmäisenä aloitin sillä että laitoin The One ✨ - luomiväriin pohjustusvoidetta silmille.
✨ - Tämän jälkeen lähdin rajaamaan kulmia ✨Giordani Gold Iconic Cushion - kulmakynä sävyssä Brown

🌸 Miltä ne tuotteet vaikutti kun kokeilin näitä?

✨ Itse pohjustusvoide oli todella hyvä käytössä, toimii niin kun pitää ja sillä sai myös rajattua kulmakarvatkin vähän siistimmäksi alapuolelta. Tykkäsin myös siitä miten se levitty luomiin, siitä myös jäi tasainen lopputulos.

🌸 Tämän jälkeen lähdin tekemään silmäluomelle silmämeikkiä, aloitin tekemään The One Paletilla mistä käytin kahta seuraavaa sävyä.

✨ - Cool Lilac Shimmer

✨ - White shimmer

🌸 Näillä kahdella mä sain luotua kivan silmämeikin ja tykkäsin siitä miten ne häivyttyi luomelle, eikä tarvinnut hirveästi lisätä väriä sillä niissä oli ihan hyvin pikmenttiä. Päätin tehdä ihan luonnollisen silmämeikin minkä takia käytin tällä kertaa vain kahta luomiväriä, siitä myös jäi ihan kiva lopputuloskin kun olin saanut tehtyä ne valmiiksi.

🌸 Luomivärien jälkeen päästiinkin aloittamaan tekemään meikin pohjaa, joka on minun mielestä tylsin osuus meikkaamisessa.. Aloitin tekemään perus pohjaa ihan sillä että laitoin alkuun perus rasvaa naamaan, jonka jälkeen rupesin laittamaan meikkivoidetta.

🌸 Käytin tällä kertaa Oriflamen meikkivoidetta pohjaan. Meikkivoide oli todella hyvä, eikä sitä tarvinnut laittaa paljoa kerralla sillä se peitti todella hyvin kaikkia epämääräsiä kohtia naamassa. Itse tykkäsin siitä kun se levittyi kivasti naamalle, se myös jäi kivan tasaisesti ettei jäänyt epäkohtia naamaan kun levitin sen.

✨ - The One Illuskin Aquaboost meikkivoidetta sävyssä 20

🌸 Meikkivoiteen jälkeen päästiinkin laittamaan päälle puuteria, itse puuteri oli ehkä vähän liian tumma minun naamaan. Muuten se oli ihan hyvä ja siitäkin jäi kiva lopputulos. Yllätyin siitä minkälainen lopputulos siitä puuterista jäi, koska ei se edes loppujen lopuksi näyttänyt siltä että olisi ollut liian tumma kun tämän jälkeen päästiinkin tekemään varjostuksetkin naamaan.

✨ - The One Everlasting Puristepuuteri sävyssä Light Plus

🌸 Puuterin jälkeen lähdettiin tekemään kevyttä varjostusta naamaan, aloitin sillä että laitoin vähän kylmempää contouria koska se näytti minusta kivemmalle. Tämän jälkeen laitettiinkin poskipunaa ja sitä myös laitettiin ripaus nenän päähän. Näitten jälkeen päästiinkin tähän lemppari osioon! Lopuksi laitettiin highlighteria poskiin, nenän päähän jonka jälkeen pohjakin alkoi olemaan valmis!

✨ - The One Contouring Kit Sävyssä Sassy

🌸 Pohjan jälkeen päästiin tekemään huulet, aloitin sillä että lähdin rajaamaan huulet jonka jälkeen täytin huulipunalla keskikohdat. Yllätyin siitä minkälainen rajauskynä oli, koska itse en ole ikinä testannut tämän tapaista rajauskynää. Tykkäsin siitä kun se levittyi helposti huulille ja siitä sai tehtyä tasaisen lopputuloksen. Oriflmanen huulipunia olen entuudestaan käyttänyt jo paljonkin, itse käytän aika usein niitä jotenka tiesin että ne on todella hyviä.

✨ - The One Colour Stylist Ultimate

✨ - Huulipuna sävyssä 40731 Blinky Fucshia

🌸 Jos säkin innostuit näistä tuotteista niin sä löydät nämä samat tuotteet täältä minun kaupastani 👉🏻https://fi.oriflame.com/?store=viivipirinen

🌸 Jos tulee jotain kysyttävää Oriflamen tuotteista niin kysy ihmeessä, suosittelen paljon näitä tuotteita kaikille. Itse tykästyin paljon näihin meikkeihin mitä testasin😍 Kerro myös jos käyt tilaamassa, niin kerro oma mielipide meikeistä! 🌸


Tykkää-merkinnät

Kommentit