25 älskar datumet!
och jag får ingen mer lön sen för jobba bara två månder i sommar så ska spara en hel del faktiskt.
japp idag har jag fogat heeela dagen det va helt okej men lite segt, men men finns sämre grejer att gör så får va nöjd. Har varit två sega dagen ni, inte gjort något speciellt. Jag håller på att kolla på The O.C, vilket är en serie som jag rekommenderar starkt! har redan kollat på den en gång men så bra så den är värd att ses två gånget. Ska nog gå och kolla lite nu faktiskt. Helt ointressant men lägger ut några bilder från min praktikplats. HadeeBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jaa, skrev inte så många inlägg sist. Men nu kanske jag börjar igen. Skolan har börjat igen, en veckar har gått och jag saknar redan sommarlovet. Imorgon börjar min praktik, så då är det tillbaka till värmevärket som gäller, hamra och spika lite slå på saker.

Som sagt jag går bygg sista året nu! Kan inte fatta att jag har börja 3:an, galet. I alla fall jag går med 14 killar. Ibland undrar man ju bara hur dom tänker. Dom fiser och rapar över allt och tror att dom kan göra vad dom vill, men igentligen tycker jag inte att dom ska få göra det. jaja, har ett år kvar, får väll stå ut.

godnatt!

Likes

Comments

Jaa nu kan man verkligen säga att det är höst, så himla härliga färger på löven. Hade en helt ok dag i skolan idag, sluta 20 över 2 så cykla till stan lite och nu är jag i dälderna helt dyngsur om benen. Ska ha barnkör nu, sen musikskolan och sen träning så lär nog bli lite mer blöt sen. Mysig årstid, lite deppig men mysig. Nu ska jag sjunga om älgar, hare bra!
  • 14 Readers

Likes

Comments

cykla in till rese vid 12 och tog busen till elins och åt lunch med syster yster under hennes rast, sen åkte jag till rese igen och cykla hem. sen tog jag på mig träningskläder och gick ut och gick, tog även med mig kameran så tänkte bara slänga in några bilder idag. kommer kanske lite många egobilder men det va dom som blev bäst. YOLO PEOPLE!  
Likes

Comments

Tjaba
Vakna runt halv 11, 11 typ. Åt fruktos och sen fixa jag inför kvällen, sen vit halv 2 åkte jag och kolla när igelstorp spela sin sista serie marsch. Lite sorgligt faktiskt. Men i alla fall, sen så fixa jag mig själv inför musikkvällen och som börja vid 18.30. Väldig mysigt faktiskt och det gick hyfsat bra att sjunga, det har gott bättre förut men det va bra. Nu ligger jag i sängen och ska sova.
Såååå skönt!
  • 17 Readers

Likes

Comments

Hello people!
Kollar på idol just nu och är på väg att somna, så sjukt trött. Vakna 5 gånger inatt, för jag skulle gå upp kl5 för jag skulle ut att springa(störd jag vet) men orka inte det så sket i det. Men gick upp 20 i 6 som vanligt och åkte till skolan, snickra hela dagen. Det va en riktigt bra dag, riktigt roligt. Vi hade takstolskalas idag, han som ska ha förrådet kom med en sket stor smörgåstårta och 2 liter dricka. Jag äter ju inte sånt men såg riktigt gott ut. Sen åkte jag hem, lilla brorsonen kom hem och gosa lite, sen gick jag ut och sprang 3,5 km, så skönt!
Ah idol nu som sagt, sen ska jag sova och gå och lägga mig.
Godnatt i förväg


  • 21 Readers

Likes

Comments

Tjaaaaaaa!
Ah som sagt är jag sjukt trött, börja 20 i 10 idag och sluta 20 över 2. Sen drog jag till stan en kortis innan jag cykla upp till dälderna för att ha barn kör. Dom är så sjukt söta och dom har så otroligt mycket energi haha. Sen cykla jag vidare där jag hade en lite smått flumig sånglektion det va kul, sen cykla jag vidare till mormor innan jag åkte och träna, vilket va otroligt skönt.
Morgon dagen blir nog lite seg, kanske tar en spring tur vi får se.
Vi säger så heeej!


  • 21 Readers

Likes

Comments

Tjaabalaba!
Slutade halv 12 idag så kom hem tidig, tog en spring tur och sen la mig i soffan med syrran och kolla på serier. Sen gick jag ut och tog jag mig ut och fota lite gran, lite mysigt faktiskt när det börjar bli höst och så. Ah nu sa jag sova så här kommer några bilder från idag
Godnatt
Likes

Comments

Hallojj folks!
Söndag idag dårå, vakna med världens huvudvärk så jag knappt kunde resa mig upp, som sagt seg söndag. Vid fem sen ska jag repa inför musikkvällen som är på lördag, sjuuuuuukt nervös men det är bara att köra.
Åh va på Hair igår, så oooootroligt bra! Så sjukt grymma röster asso i löööööööve it!
Ah ska väll sega lite till nu, hare gooodii nu!  • 21 Readers

Likes

Comments

Nemen tjenarööö!
Lägetöö?
A med mig är det hyfsat lite huvudvärk men annars är det bra. Linda och Joelphina hade kalas igår så det va kul. Och jag åkte med faster och kusin hem och sov där, det va ett tag sen så det va mysigt vi kolla på lite film och sådantdära. Och i morse vakna jag vid 9 och gick halvägs hem vid halv 11. Pappa plocka upp mig efter halva vägen.. Snart ska jag och mamma åka till min bror och hans två goseungar, och i kväll ska jag på Hair(teater) med väldens bästa farmor. Skit taggad!

Ah som sagt med mig är det bra.
Vi säger väll så, heeeej
Likes

Comments