Som Frida nämnde i vårt förra inlägg kommer vi lägga ner bloggen! Men jag trivdes så mycket med att blogga så ni hittar mig på http://www.nattstad.se/sophiakally
Så följ gärna mig där! Håller fortfarande på att fixa lite saker med designen så det är inte helt klart än! Men har redan börjar blogga!
Kram Sophia!
http://www.nattstad.se/sophiakally

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HEEJ, Frida här!! smiley
Kommer med en tråkig nyhet, nämligen att vi ska lägga ner bloggen!
Det har varit jätte mysigt att driva en blogg tillsammans med bästa vännerna och så, men nu har vi beslutat att gå skilda "blogg-vägar". Jag kommer i.a.f. att fortsätta blogga och hoppas att ni följer med mig till min nya adress: http://www.nattstad.se/fridamichelles ! 
Där har jag även importerad mina senaste och favoritinlägg från denna bloggen.
Angående svaren på frågestunden så har jag ett litet förslag, nämligen att jag skulle kunna ta mina svar på min nya blogg?!

KRAM, FRIDA!! 
 

Likes

CommentsOm jag ändå hade vetat att kvällen skulle bli så känslomässigt laddad! Vi tog farväl av alla och det slutade med värsta översvämningen av tårar, dels även pga. regnet haha! Vi blev serverade en trerätters och sedan var det dans med vår alldeles egna DJ (en förra årets nia från skolan!). Vår sista kväll var då som de flesta av oss knöt de sista tajta banden till varandra! Kommer inte glömma dessa fina människor!! 
Kram, Frida!! <3

Likes

Comments

Igår var det skolavslutning och senare på kvällen var det bal!!
Åhh vad kul det var! Roligaste kvällen på länge! Vi åt massa god mat, dansa och bara umgicks med varandra en sista gång som nior! ❤
Senare blev alla jätte ledsna och de flesta börja gråta. Alla krama varandra och det vad jätte sorgligt verkligen! Har aldrig varit med om något sånt innan. Blev verkligen jätte känslosamt!! Här kommer lite bilder från balen!

- Sophia XLikes

Comments

Godnatt mina vänner! Är helt utmattad efter denna lyckliga men ändå sorgliga dag!!
Daniella xx

" Kod för att importera min blogg till Nattstad: 6506642684 "


Likes

Comments


Shit vad vår skola är musikalisk!! Alla är så grymt duktiga verkligen!!
Här sjunger jag Lean on me med kören..

Astapastan, klassens busigaste haha! Kommer sakna dig Astrid!! 

Behind the scenes..! ;) 

Några av tjejerna i klassen precis innan vi ska börja äta! =)

Och så var det alltså sista dagen tillsammans med alla klasser!! Trots att jag aldrig inte riktigt har känt mig som en del av den, känns det ändå så himla sorgligt när man ser alla och bara tänker "Shit, det är sista gången vi kommer att ses!!".. Jag kommer fortfarande ihåg min första dag på skolan. Jag hade bytt från en annan skola som jag inte trivdes i, så när jag väl började i Kålltorpsskolan, så gick redan nästan alla mina vänner där. I denna skola har jag tillbringat de flesta "rast-timmarna" i vår musiksal tillsammans med Daniella. En sån möjlighet lär jag nog inte få i framtiden.. 
Ikväll ska jag tillsammans med de andra niorna iväg till ett "hemligt" ställe där vi ska ha en fest/bal typ. Bilder kommer! ;)

Kram, Frida!! <3

Likes

Comments


Här väntar vi utanför vår bamba (matsal) på att få bli insläppta. (Mikaela på bild  =))
Min fina klass..!! 

Nedräkningen till skolavslutningen är nästan avslutad för i morgon så smäller det!!
Då har vi skolavslutning och bal som ska vara på något hemligt ställe haha!Denna dag tillbringade alla nior tillsammans. Vi lekte lekar och körde tävlingar, åt en god middag och desert som var lagade specifikt till oss, och sedan gick vi till aulan för att kolla på bilder ifrån att vi var små. Sedan begav samtliga av oss till kyrkan för att öva på låtarna som ska framföras imorgon och snart ska jag iväg på middag hos S! 
Kram, Frida!! <3

Likes

Comments