Jag såg en bild någonstans idag och på den stod det "Vad skulle du göra om du visste att du inte kunde misslyckas?" Jag tyckte det va en rolig tanke så därför tänkte jag besvara den frågan. Om jag visste att jag absolut inte kunde misslyckas oavsett vad jag än gör så hade jag absolut satsat på något estetiskt fullt ut. (Och då menar jag extrem stort, typ Broadway) Så länge det handlar om musik eller teater så spelar det ingen roll.
Jag vet inte riktigt om jag vågar satsa på det och då skulle det underlätta om jag inte kunde misslyckas.

Jag har på senare tid funderat på att bli regissör. Jag tror det skulle passa mig perfekt eftersom jag nästan tycker det är roligare än att stå på scen själv. Jag älskar att stå på scen också på nått sätt känner jag mig hemma på en scen. Jag älskar att visa va jag kan även fast det kanske inte är sådär jätte mycket jag kan göra. Jag är ju inte direkt proffs på något. Men någon dag så skulle jag vilja vara det. Kommentera gärna vad du skulle göra om du visste att du inte kunde misslyckas! Hare gött! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 108 Readers

Likes

Comments

Ja jag vet att det är ett lite vågat ämne att skriva om. Men jag har faktiskt rätt till en åsikt och om du inte vill läsa det här så är det heller inget tvång. Jag säger heller inte att du behöver dela min åsikt och tycka lika som jag.
Jag hade faktiskt inte irriterat mig så mycket, om det inte hade varit så att vi faktiskt lever på samma utrymme, och att vissa tar mer plats än andra. Jag menar då på t.ex. bussen. Man behöver faktiskt inte lyssna på musik på högsta volym från mobilen på bussen. Jag menar vi har väll alla vår egen musik smak, och eftersom vi lever i olika kulturer, så har vi heller inte samma sorts musik. Så snälla stäng av och skaffa head set.
Man behöver heller inte ha på högtalaren när man pratar i telefon samma sak gäller där som med musiken. Har du svårt att höra så skaffa head set. Om man nu inte har ekonomiska förutsättningar till att skaffa head set, för det är väll ganska självklart att inte alla har det. Men snälla ta då dessa behov någon annan stans än på just bussen.
Sen det här med att bussar kommer försent på grund av att någon "inte förstår." Ja de är väll klart att vissa inte förstår på riktigt och då är det ju naturligtvis inte denne personens fel. Men när någon kommer och förklarar för personen på dess eget språk och den fortfarande låtsas som om den inte förstår så tycker jag faktiskt att jag har all rätt att bli irriterad. Jag menar jag har inte jätte stor lust att springa genom hela stan på fem minuter för att bussen är sen, Jag har heller inte lust att komma hem mycket senare än tänkt på grund av att jag sitter på en buss mycket längre än väntat.
Men för att inte dra ner alla i skiten så är det faktiskt många som är trevliga och inte gör dessa saker utan faktiskt tänker på sina medmänniskor. Jag vill även poängtera att jag hade blivit minst lika irriterad om det hade varit svenskar som hade gjort samma sak. Därför är inte detta ett hat mot utländska människor utan mer ett konstaterande över vad som är okej att göra och vad som inte är det.


Hare gött! :)

  • 155 Readers

Likes

Comments

Eftersom allting verkar gå emot mig idag så tänker jag göra precis samma sak. Jag tänker därför vägra göra precis allting som jag egentligen borde göra inför imorgon.
T.o.m barnen i teatern verkade sträva efter att få mig på dåligt humör. En skulle bestämma allt, en blev sur från och till utan anledning ungefär hela lektionen, en vägrade göra något och en gjorde precis allt för att dom andra skulle få fri spel.
Sen så kom jag även på att det är skola imorgon och att det är ungefär 1000 saker som borde ha varit förberedda (vilket dom inte är) och som om inte de hade räckt så måste jag gå upp tidigare än vanligt.
Därför kommer jag nu antingen sätta på en film/serie och ignorera allt annat eller ta en lång dusch och sen strunta i allt genom att stänga in mig och lyssna på musik. Låter perfekt!


Den här bilden tog jag på en färga mellan Tyskland och Danmark. (Ja jag va tvungen att skryta lite.) Hare gött! :)

  • 184 Readers

Likes

Comments

Det här med Sveriges ideal är hemskt.
En tjej ska va smal och kort men samtidigt ha stora bröst och stor rumpa. Hon ska ha långt hår och mycket smink så att hon ser så fejk ut som möjligt.
En kille ska va vältränad och ha minst 6-pack. Han ska va lång ha stora fötter och händer. Han får inte ha för långt men heller inte för kort hår. Han ska även helst ha antingen jätte blå eller jätte bruna ögon.

Jag menar seriöst! Det är omöjligt att förhålla sig till allt det där. Var dig själv och strunta i andra. Om du inte är tillräckligt bra som du är enligt någon så är denne någon inte värd din tillvaro. Denne någon håller sig säkert heller inte till dessa ideal och har därför inget att säga till om.
Jag anser att man bara ska vara tillräckligt bra för sig själv inte för någon annan. Hur ska man annars lyckas va sig själv? Hare gött! :)

Likes

Comments

idag har jag varit hemma själv förutom sällskapet av mina älskade djur. Sallys tankar (hund) va antagligen så här "JAAA du är fortfarande hemma! Klappa mig nu!" Medan Shiras (katt) tankar antagligen liknade mer "Fan va du tvungen att stanna hemma? Kunde inte du följa med dom andra så att jag kunde fullfölja min plan med att förstöra alla dina hörlurar och laddare."
Japp, jag känner mig så älskad... Men ingen skada skedd då Shira i alla fall lyckades ha i sönder ett par hörlurar. Hoppas hon kände sig ganska misslyckad när jag ertappade henne.

Jag är ändå otroligt glad att jag stannade hemma eftersom min familj mötte ett gäng älgar på vägen hem. Älgar är nämligen min största fobi. Ja jag vet att älg fobi och att bo på landet inte är en jätte bra blandning. Att bo på landet är verkligen det bästa som finns. Det är dålig mottagningen, djur överallt som låter och när det är mörkt så är det verkligen mörkt. Att vakna utav att få en lerig hund i ansiktet är också en fantastisk känsla även kattens blöta päls i knät är otroligt mysigt!
Vem försöker jag lura Shira skulle inte ens lägga sig i mitt knä om jag så band fast henne med silvertejp. Märk därför min ironi och om du bor i stan flytta ALDRIG till landet.


Monstret som liten! Hare gött! :)

Likes

Comments

Växa upp? Vad är det? Är det ett sånt där konstigt ord precis som träning? Går det att äta?
Nej men seriöst jag vill inte växa upp.. Jobbig känsla det där med att bli vuxen. Men det jobbiga är att det redan börjar hända. :S Jag ska snart börja övningsköra och jag har fått nyckel till en lokal som varken har med mitt hem eller skolan att göra. Att växa upp är det värsta jag vet. Att bara inse att man snart måste fixa allt själv. Usch det här med att ta ansvar är inte riktigt min grej. Samtidigt så är det väll kul att veta att man får göra vad man vill men jag hade hellre utvecklats åt andra hållet. Tänk om livet kunde va som filmen "The curious case of Benjamin Button" fast att hela världens människor föddes gamla istället för bara en person.
Då skulle det jobbiga redan va klart och man skulle till slut va ett barn med en lång historia. Jag vet inte om det skulle va bättre men det känns som ett bättre alternativ.
Jaja nu sitter jag hemma hos Linnéa och snart blir det ett avsnitt glee.
Idag har jag varit i charlottenberg och övat med kören från glava och kören från charlottenberg. Många skumma ord men det blir nog bra tillslut. Hare gött! :)

Likes

CommentsJag har aldrig riktigt trott på andar men det finns vissa saker som är ganska svåra att förklara på något annat sätt än just andar. Jag har nämligen ett halsband efter min gammelfarmor som dog för några år sen. Det är en vanlig hängkedja med ett hjärta på. (Jag kunde ha lagt upp en bild om det inte hade varit så att det låg hos pappa.)  Det var en period som jag aldrig tog av mig halsbandet. En kväll när jag precis hade gått och lagt mig kände jag att hjärtat va borta. Jag rotade därför igenom hela sängen. (bokstavligt talat) Men efter att insett att jag inte kunde hitta det någonstans så la jag tillbaka allting på sin plats. Sen tog jag av mig kedjan och la den synligt på sängen, och efter det gick jag för att hämta ett glas vatten. När jag sen kom tillbaka till sängen tappade jag nästan glaset med vattnet över sängen, eftersom hjärtat låg precis bredvid kedjan där det absolut inte låg när jag la kedjan där.

Det som fick mig att tänka på den händelsen, va för att mamma förut berättade om att hon ibland tyckte hon hörde Shira jama i närheten, när det absolut inte kunde va hon. Jag tänkte "Äsch hon är bara lite paranoid." Ända tills jag förut själv tyckte jag hörde henne jama utanför mitt rum och dörren va öppen och Shira va ute.

Så jag har en fråga till er som inte tror på övernaturlighet. Snälla förklara det här för mig?  Hare gött! :)

Likes

Comments

Konstigt nog så tror folk att skilda föräldrar bara är en dålig sak. Jag menar visst det kanske inte är det bästa men det är absolut inte det sämsta. Hur är det att ha skilda föräldrar? Jag tror att vi är ganska många som har svaret på den frågan. Eller har jag fel? Mitt svar på den frågan är: Det är antagligen den bästa händelsen i mitt liv. (Än så länge) Varför? Jo, för att jag älskar mina föräldrar och bara för att dom skilde sig så betyder inte det att dom inte älskar mig. Mina föräldrar kanske fungerade en gång i tiden. Vad vet jag? Jag va 3.. Men en sak som är säkert är att dom absolut inte funkar tillsammans nu.
Visst det kan va jobbigt att pendla och att inte ha en fast bostad. Det kan va jobbigt att inte kunna prata med sina föräldrar på riktigt hela tiden. Men ärligt talat så ser jag fler fördelar än nackdelar.
Om mina föräldrar fortfarande skulle va tillsammans, så skulle jag aldrig fått två helt underbara människor i mitt liv. Ja jag pratar ju såklart om mina föräldrars nya respektive. (Eller vad man nu säger.) Jag älskar dom, självklart på olika sätt om man jämför med mina riktiga föräldrar, men jag ser mycket hellre att jag har dom i mitt liv än att mina föräldrar fortfarande bodde ihop.
Dessutom skulle jag aldrig haft 3 underbara små bröder som jag älskar så otroligt mycket.
Jag har alltid önskat mig en lillasyster och det är ingenting som jag döljer. Men nu när jag har fyra bröder så inser jag att jag aldrig skulle vilja ha något annat. Min familj är mitt allt och jag kommer alltid finnas där för dom, så som dom alltid funnits där för mig.
Om det finns någon där ute med föräldrar som precis har separerat, kommer separera eller separerade för länge sen. Se det positiva inte det negativa för det kommer man inte så långt på. Tro mig för jag vet.


Hare gött! :)

Likes

Comments

Nu ligger stackars Filip i både magsjuka och spysjuka vilket betyder att jag ställde in teatern idag. Vilket också betyder att jag idag skrev en text till en låt och att det bara är tonsättningen kvar. Jag har verkligen saknat att skriva låtar. Det känns så bra att kunna skriva fritt utan några invändningar.

Idag har jag även övat piano och det känns som om det går framåt. Jag klarar svårare stycken nu och det är så kul när man verkligen känner att man får flyt i en låt.

Nu ska jag kolla klart på filmen "Ted" sen ska jag fortsätta läsa boken "The face on the milk carton" en bok på engelska som än så länge är fruktansvärt tråkig så den rekommenderas inte.Med andra ord gör det du hade tänkt att göra innan det är försent. Hare gött! :)

Likes

Comments

Har nyss sett sista deltävlingen av melodifestivalen och tycker att hela tävlingen har varit en ren besvikelse. Få bra bidrag och dåliga programledare. Detta ogillas starkt! Den enda deltävlingen som jag tycker har varit bra i år va förra helgen. Pausunderhållningen va jätte bra och de fanns även några bidrag som va bra.

Idag har det inte hänt så mycket som vi hade tänkt. Filip har inte mått så bra så vi fick stanna hemma. Det gjorde mig faktiskt inte så mycket eftersom jag inte har sovit sådär jätte bra inatt. Jag hade velat träffa mormor och morfar men det hinns.

Imorgon får vi se om det blir någon teater men jag tvivlar starkt på det.lite synd nu när vi faktiskt har kommit igång på riktigt. Men jag tror inte jag blir jätte poppis om jag kommer och smittar barnen i början på sportlovet faktiskt.

Om det inte blir någon teater så kommer jag nog börja med låtskrivandet som jag har lagt ner ett tag. Saknar lite inspiration men det kommer nog. Jag gillar att skriva låtar eftersom det är en slags fri känsla. Ungefär som att blogga. Både bloggandet och låtskrivandet gör jag för min egen skull. Vilket känns bra eftersom man då inte har så höga krav. :)

Det här inlägget kändes lite väl flummigt men jaja. :)


Mitt fina skriv block som jag har fått av mamma. Hon tyckte att det passade mig.. Snällt O.s.v. Tyvärr har hon ganska rätt.. Hare gött! :)

Likes

Comments