Idag har vi hängt i grannstaden Platanias, som i princip består av en gata med enbart turistsaker samt supermarkets. ENBART. Dagens shopping blev två sjuttisar med smirre, som nu är slut. Vid tre begav vi oss hem och käkade lunch, med tanken att åka tillbaka och kolla på AIK-Södra på en av barerna vi passerade. Efter att ha väntat i 40 i HÄLLREGN, gav vi upp, åt, och gick och kollade på fotbollen via Ms dator.
0-0 blev matchen.

Imon blir de nya äventyr, vi har hyrt en bil i två dagar så vi får se vart den tar oss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jodå, de går bra nu, kompis, det går bra nu

Likes

Comments

Halvkul att vakna upp till det här vädret, men vi håller humöret uppe och hoppas på en bättre eftermiddag!

Likes

Comments

Idag har vi haft strålande sol (fram tills nu då de vill säga)!!! 27+ och dagen börja med en timmes prommis mellan frullen och solen/lunchen. Vi gick förbi vinrankor, genom en odling med olivträd och ut till vattnet och kastade macka. På vägen tillbaka till hotellet fick vi med oss två pluttisar - hade lust att packa med de i väskan och adoptera dem men de fick jag inte..

Nu försvann solen och då tar vi siesta i hopp om mer sol senare i eftermiddag.

Likes

Comments

Efter promenaden tog vi det lugnt. Jag läste ett par sidor i min bok, Freddy pillade med telefonen och Marcus spelade på paddan. Vi alla konstaterade att vi samlat på oss bra med färg idag och framöver blir det noga smörjning!

Nu vid klockan tolv avslutas deras påsk och deras 40 dagar långa fasta så vi sitter just nu på ballen och inväntar lite smällar och raketer! Tydligen är de vanligt att vid firanden skjuta av ett och annat skott av diverse vapen, alltifrån automatvapen till gamla vapen ifrån andra världskriget. Så någon typ av smäll får vi väl höra 👌🏼

Buffén efter dag 1 är helt okej - finns mycket att välja mellan och mycket nytt att testa. Testade kaninkött med tomatsås - mycket godare än jag trodde faktiskt! De verkar dock gilla pistaschnötter för det finns i princip allt...

Likes

Comments

Tog en förmiddagsprommis runt i området. Området har ju väldigt ojämn standard - ena stunden jättefina hus och i andra helt nergångna hus. Vi vandrade upp för en backe, genade genom en kyrkogård, pratade med getter och får och spanade ut över vår grannhamn. Senare funderar vi på att hyra mopeder och verkligen se ön (jag kör inte!!!). Nu klarnar vädret upp och det blir bad efter ölen :)

Likes

Comments

Bilen gick 12.30 ifrån Jönköping och runt 14 landade vi på Landvetter. Efter att väskorna var incheckade tog vi en bit mat, sen helt plötsligt var de superbråttom till incheckningen, men på kom vi allihop! Flygresan tog ca 4 timmar.

Väl framme när väskorna var hämtade så var det en bussresa på ca en timme till hotellet, såklart bodde vi vid sista stoppet. Men hotellet är superfint och väldigt bra service! Maten är god och det kommer bli en superbra vecka framför oss - om vädret tillåter. Idag blåser det och är ganska kallt, inte Sverigekallt men kallt. Det är även stora vågor pga blåsten. Tråkig start men från och med nu kan de bara bli bättre! :)

Inatt fick jag, Freddy och Marcus sova i andra rum än de vi bokade pga fel i systemet men inatt hoppas vi på rätt rum! :)


Denna resan kommer bestå av mobilbilder tills jag kommer hem!

Likes

Comments

Det känns faktiskt helt okej att vara tillbaka till Sverige. Visst att det inte är lika varmt och soligt, men det känns ändå bra. Vi möttes på flygplatsen av mamma och F och det var så otroligt skönt att se dem igen. Dagen efter åkte vi till pappa och igår träffade jag J. Idag sitter vi och förbereder inför redovisningen som är imorgon och den är det sista jag gör innan jag tar examen på fredag, så det känns helt okej!

Idag gjorde jag även adressändringen, så snart bor jag officelt på Ekerö - läskigt men otroligt spännande! Jag tackade även ja till mina tider på sommarjobbet och det känns också skönt att det är fixat och klart. Så när jag flyttar har jag cirka en månad på mig att göra mig hemmastadd i en helt ny stad, cirka tre timmar ifrån den staden där jag levt i 20 år.

Så huvudsaken denna veckan är väl egentligen att packa ner de sista sakerna som ska flyttas, att fixa det allra sista i skolan, fira examen på fredag och sen få bort min jetlag.

Likes

Comments