GODT NYTT ÅR!
Endelig er 2017 her og jeg har feiret dette med noen av mine nærmeste. Året 2016 har passert kjempe fort, med masse gode minner og noen ikke så gode. Nå som vi får en liten sjanse til å få en ny kick start, er det sikkert mange nyttårs forsett på listen. Vi vet alle at disse ikke pleier å vare så lenge, men vi fortsetter å prøve. Jeg mener ikke dette står for alle men, jeg vet at mange ikke klarer å fullføre.
Nå er jeg tilbake på skolen, men jeg hadde en kjempe bra ferie, og jeg håper dere også hadde det.
Mitt nyttår feiret jeg med min andre familie på Geilo, vi sto litt på ski, spilte spill, lagde mat og feiret det nye året. OSV ...

Håper du likte det første innlegge i 2017.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei folkens, nå er det bare tre dager igjen til julaften og jeg er sikker på at det er mange som gleder seg. De fleste har sikkert også kommet i julestemning, og mange har nokk vært på noen julebord i løpet av desember. Det er en god måte og nyte julemåneden med venner.
Jente i klassen min bestemte seg for å gå på julebord sammen. Vi droppet også og kjøpe julegaver til hverandre og heller gjøre det, vi gjorde det fordi alle var enige at det var bedre og skape minner sammen en og bare bruke penger. Vi hadde det kjempe gøy, vi møtes på fridays der vi spiste også dro vi rundt i byn. En koselig kveld.

OOTD:
Genser| Carlings

Bokse| dr. Denim

Jakke| Zara

Sko| timberland

Veske| ZaraSkriv i kommentarfeltet hva dere synes skal være mitt neste innlegg.

God Jul og God Nytt år til neste gang.

Likes

Comments

Hei dere...

Idag har jeg laget en lite innlegg om en sminkelook jeg har brukt mye i det siste, den er veldig naturlig og er noe jeg bruker hvis jeg skal være med venner, dra på café eller lignende.

Jeg begynner med å applisere Nivea - sensitive post shave balm, som gjør at sminken holder lengre på grunn av høyt innhold av glycerin.

I denne sminkelooken brukte jeg Bourjois - healthy mix serum foundation, den syntes jeg legger seg veldig fint på huden og gir et glowy resultat, noe jeg eelsker.

Maybelline - age rewind concealer

En veldig populær concealer, og det av god grunn. Denne dekker bra og blendes veldig fint inn i huden uten å legge seg i små rynker eller streker rundt øye. Den har også veldig fin gul-tonet farge. (Hvis jeg har ekstra store blå ringer en dag liker jeg å ta en rosa-tonet concealeren under øye først også legge denne fra maybelline over. Oransje/lakserosa kansellerer nemlig blå/lilla veldig godt.)

M.A.C - Prem+prime transparant finishing powder/bareMinerals READY touch up veil

Jeg brukte dette til å "bake" under øynene, dette gjør slik at concealeren holder seg fin hele dagen uten å oksidere (skifte farge) eller legge seg i linjer. Løspudderet børster jeg vekk etter at jeg har applisert contour og highlight, lar det altså ligge på et par minutter. Det er viktig å få vekk alt ellers kan man se det, spesielt på blitz-bilder. Dette er et veldig tungt pudder, så til resten av ansiktet brukte jeg et bareMinerals pudder i fargen translucent.

The balm - Mary lou manizer | Benefit - Hoola | ELF - blush, pink passion

Her har jeg applisert mary lou manizer forsiktig med lillefingeren, på nesetippen, på toppen av kinnbena og på amorbuen rett over leppene. Dette er min favoritt highlighter fordi den ikke har noe glitter i seg, den gir bare en fin glow til huden, som jeg syntes gjør at man ser mye freshere ut.

Jeg brukte hoola til countour, da appliserte jeg den med børsten som følger med i hoola-bronzeren og blendet det ut med duo-fiber contour brush fra real techniques.

Til sist appliserte jeg litt blush i kinnene, denne blushen kan bli veldig intens hvis du tar for mye men hvis du er forsiktig ser den kjempefin ut. Noen ganger syntes jeg at foundation og concealer kan vaske ut all farge i kinnene, da liker jeg å ha på blush slik at jeg ser frisk og fresh ut.

NYX - Tinted brow mascara | Urban decay - The Brow Box

Jeg liker ikke å endre form på øyenbrynene mine så det eneste jeg gjøre er å kjapt markere der øyenbrynene mine slutter og begynner og fylle inn i mellom der litt, og senere påføre browgel for at øyenbrynene skal holde seg fine hele dagen.

Mac - Fluidline


I det siste har jeg elsket denne brune eyelineren fra mac, fordi jeg syntes at når du bruker en eyeliner som er lysere enn maskaraen får du mer markerte vipper, men allikavel samme cateye-effekt som du vanligvis får av eyeliner.

Maxfactor - MasterpieceMax mascara

Jeg avslutter denne looken med et tynt lag maskara for litt definisjon og lengde uten klumper.


Likes

Comments

Hei, dere...

Åh, nå har jeg sett igjennom feriebilder fra i høst. Jeg er så lei av våte kalde vinterkvelder, og håper vi får snø snart(!!), slik at savnet etter sommer og varme blir litt dempet av alt julekaos, og god stemning. Jeg har allerede begynt å handle julegaver men venter fortsatt på julestemningen, så i mellomtiden drømmer jeg meg bort til sol og varme.

Her er litt bildedryss fra Barcelona for noen måneder siden, deeeilig. 

Noen grunner til at sommer er den beste årstiden:

Brunere hudfarge, lysere hår, fregner, saltvann i håret. Jeg føler meg i hvert fall mye freshere enn når jeg har min vinterbleke hud, og livløst hår. ALT føles rett og slett bedre når man føler seg freshere og finere.

I tillegg er det jo det selvsagte: sol, varme, bading, soling, reise, fri, ingen bekymringer (i hvert fall ikke i skole-sammenheng...), sene sommerkvelder og ikke minst masse tid til å gjøre det man vil.

Neste sommer har jeg lyst til å lage en bucketlist, når det er skrevet ned svart på hvitt blir man liksom mer motivert.

Meeen det er tross alt 1. desember imorgen så jeg skal prøve og børste vekk alt som har med sommer og gjøre, og satse på at christmas- spiriten kommer imorgen. 

Nok late night thoughts, GOD NATT. (og god jul!) 

Likes

Comments

Heei, dere.

Idag tenkte jeg å gi dere en ordentlig velkomst til min blogg, jeg er en ung og glad jente fra Bergen. På fritiden min spiller jeg fotball, finne på noe med venner og bruker mye tid på å se andres sminkevideoer og blogger. Jeg har endelig tatt meg mot og tid til å lage min egen blogg, og ser fram imot å poste masse fremover. Tips og ideer blir jeg takknemlig for, med tanke på at jeg er relativt nybegynner med dette.

Nærmeste innlegg har jeg planlagt skal bli et innlegg hvor jeg viser mine favoritt-sminkeprodukter så jeg håper dere vil følge med! xoxo

Likes

Comments