Szombati nap anyukámmal , Béke sziget étterem / Saturday lunch with my mom, Peace Island Restaurant

bemutatkozásBéke sziget étterem , Képek/Pictures

(This post was written in Hungarian only.)
Képzeljétek ma hihetetlen napom volt , végre kipróbálhattam az Infratrainert anyukámmal , utána pedig elmentünk egy minden mentes étterembe. Alig várom ,hogy megosszam veletek az élményeim . Infratrainer-ről a véleményem és tapasztalatom majd egy külön posztban szeretném megosztani veletek ,a második alkalomnál. Most elfelejtettem képeket készíteni annyira új volt a helyzet és izgultam bírni fogom-e .
A Béke sziget étterem-ben voltunk , először rossz helyre mentünk , Anyu be ütötte a címet a GPS-be és teljesen más helyre vitt , vicces volt. Egy ismerősünk álltal találtuk a helyet és pozitív csalódás , annyira kis nyugodt hely volt , nem véletlen a neve , bár mi voltunk csak egyedül nem régiben nyitottak meg , és valóban minden mentes ! A felszolgáló-pultos hölgy mesélte ,hogy cukor megsem fordul náluk és ők sem hozhatnak be magukkal semmiféle pék sütit illetve olyan élelmiszert ami nem felel meg az étterem felhasználási alapanyagaival.

Hungary , 1182
Budapest
Rudawszky utca 1/a

Mivel már egy jó idelye kerüljük az állati eredetű tejet , és próbálunk egészségesen étkezni ez a glutén/laktóz és cukormentes étterem tökéletes választás volt a mai napra . Édesanyámnak nemrégiben volt a születésnapja remélem jól érezte magát , együtt tekertünk majd ettünk egy jót . Egy főételt kértünk két külön tányérra majd két külön desszertet, már is mutatom mennyire gyönyörűen tálalták és amennyire jól nézett ki annyira finom is volt !

Mézes-chilis jércecsíkok szezámmaggal szórva , pirított édesburgonyával

Desszertnek pedig minden mentes aranygaluska , csokis brownie rizstejes vaníliamártással.
Egyszerűen annyira finom volt ,hogy komolyan nem találok rá szót, sosem kóstoltam még ilyesféle ételt étteremben ami tényleg nem tartalmaz semmiféle káros anyagot és nyugodt szívvel fogyaszthatja bárki. Szívből ajánlom ezt a helyet és remélem nagy sikernek örvend majd , gratulálok az étterem vezetőjének és a szakácsnak ! Biztosan visszatérünk még!

#food #restaurang #restaurant #healthy #healthyvegan #healthyfood #healtyrestaurant #hungary #foodie #day #post #magyar #like #follow

Likes

Comments