Rama laktózmentes sütőmargarin , TRND közös projekt / Rama promotion

bemutatkozásRecept/Recipe

Emlékszem mikor a Anyukám vagy a Mamám sütit készített, a margarin illata érződött szerte a szobában. Annyira szerettem ,olyan melegséggel árasztja el az ember lelkét ,mikor vissza idéz egy kis emlékfoszlányt. Rama margarint használtunk már régebben is , de az életmód váltás miatt Vegán termékeket keresek a boltok polcain. Bevallom én rögtön meg is vettem kettő Rama Laktózmentes sütőmargarint ahogy megkaptam a trnd e-mailjét a Rama projekttel kapcsolatosan , aztán mikor jött a másik E-mail,hogy bekerültem a csapatba (JUPPÍ) szokásomhoz hűen már járt is az agyam milyen süteményét készítsek. Ennek a sütőmargarinnak is pontosan ugyan olyan finom illata van ,mint a sima Rama margarinoknak! Semmi különbséget nem lehet érezni , ugyan olyan krémesre verhető és ráadásul teljesen Vegán , nem is tudom kell ennél több ?

Az első recept kipróbálásához egy vegán muffint választottam. A recept alapját a The Vegan 8 oldalán találtam. Nézzetek körül nagyon sok receptet találtok itt !


Ennek a receptnek az elkészítéséhez szükséges hozzávalókat és az útmutatást megtaláljátok a Peak Hungary / Peak Girls / Peak Magazine oldalán. A receptért katt ide.

Így ha már említésre került a Peak Hungary , szeretném nektek elmesélni, mennyire nagyon boldog vagyok, hiszen én is a Peak Magazine tartalomfejlesztői közé tartozom. Nagyon sok munka áll még előttem,hogy tökéletes cikkeket írjak és a receptek elkészítéséhez segítségül szolgáló leírásokat értelmezhetően tudjam nektek leírni. Azt sem tagadom ,hogy nagyon sokszor van olyan ,hogy nem sikerül egy recept amit eltervezek... aztán kipróbálok egy másikat , majd visszatérek az előzőleg elrontothoz ...

Borzasztóan hálás lehetek a férjemnek ,hogy támogat közben , és pénzt sem energiát nem sajnálva, ha elrontok valamit , vagy szükségem lenne valamilyen hozzávalóhoz ,Ő készségesen a segítségemre van.

Ez a gofri, bár nem is vegán és nem is diétás Rama vajjal készült , nagyon szereti mindenki .
Olyan rég posztoltam ide , hogy most jó sok információval bombáztalak le titeket . Remélem tetszet ez a poszt is , és elkészítetek ti is valami egészséges finomságot, a szeretteitek számára ,az ünnepekre.

További szép napot Nektek !

Likes

Comments