My Shape - InfraShape Budapest

bemutatkozásMyShape-InfraShape

Nagyon régóta szerettem volna már nektek megírni ezt a posztot , viszont most úgy gondolom sikerült csodás képeket készítenem.
Legelőször július 31.-én jártam a szalonban , a MyShape-ben ,a XVIII. kerületben .
Ahogy beléptem ,szinte hihetetlen mennyire kellemes hangulat fogadott , egy nagyon stílusos előtérben fogadott Viki , aki kedves mosolyával már is feloldotta a bennem levő feszültséget , hogy vajon mennyire fogom bírni a tekerést.
Rögtön otthon éreztem magam , a bútorok egy része már ismerős volt , az IKEA stílusa gyönyörködtető.

Pár szó erről az edzés formáról:

Mi az InfraShape?
A legújabb generációs alakformáló eszköz, amely első látásra felülmúlja minden elvárásodat.
Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában, amely több innovatív technológiát tartalmaz:

– érintőképernyős kijelző
– luxus minőségű bőrborítás
– vákuummasszázs
– infrafény
– kollagén lámpák
– fény- és aromaterápiás kiegészítők

Az Infrashape Horizontal, biztonságos edzés lehetőség a komoly súlytöblettel küzdőknek és azok számára is, akik nincsenek hozzászokva a testmozgáshoz, mivel használata során nincs terhelés a gerincen vagy az izületeken. Az edzés során a kilóidat fekve, könnyedén adhatod le, közben akár zenét is hallgathatsz vagy szörfözhetsz a neten, így gyorsabban telik az idő és az edzés sokkal szórakoztatóbbá válik.

Ahogy ezt a MyShape.hu oldalán olvashatjuk.

Az edzés 50 percet vesz igénybe , előtte természetesen lehetőség van átöltözni, biztosítanak egy nagy zacskó nadrágot is, majd elő készítenek a tekerésre.

Én őszintén nem szeretek túlozni de egyszerűen hihetetlenül hálás vagyok ezért a lehetőségért , borzasztó striákkal küzdök plusz a térd fájdalmaim miatt nem sok lehetőségem volt a sportolásra de itt jól érzem magam és nagyon sokat segít !

Az 50 perc leteltével csak úgy szakad az emberről a víz , ezután jól esik egy hűsítő zuhany amit egy külön , ugyanúgy stílusos helységben biztosítanak a vendégnek .

Mindenképpen érdemes kipróbálni , és ha többet szeretnétek megtudni vagy esetleg saját magatok is megtapasztalni a hatást, bátran keressétek Őket , a Facebook-on is illetve a weboldalon is tudtok információt kérni.

Ráadásul az első próba tekerés akciós áron vehető igénybe!

Edzés után kóstoljátok meg a finom protein süteményeket is ! Nagyon finomak és lelkiismeret furdalás nélkül fogyaszthatók.

Minden elismerésem a tulajnak , csodás szalont hozott létre ,divatos és kellemes stílussal ahová nagyon szívesen járok vissza.
Jól esik kicsit feltöltődni és kikapcsolni Nálatok!

A szalont megtaláljátok a következő címen:

1188, Budapest (Hungary)
Nemes utca 119.

#hungary #magyar #InfraShape #myshape #body #ikea #style #interior #workhard #nouw #nouwbloggare #nouwinspiration #nouwstyle #style #blog #bloger #bloglovin #vsco #vscocam #photo #photography #photographer #photoshoot #photos #photooftheday #pink #salon

Likes

Comments