Lelki feltöltődés és hétvégi egyszerű receptek / Spiritual replenishment and simple weekend recipes

bemutatkozásRecept/Recipe, Képek/Pictures, Magyar/Hungarian

Tegnap annyira szuper napunk volt,hogy nem is találok szavakat. Manóka a Mamájánál , mi pedig kicsit a barátainkkal lehettünk . A férjem olyan kedves volt ,hogy még aznap délelőtt elvitt ruhát nézni, mert tudta ,hogy régóta nem mozdultunk ki ilyen eseményekre és a megfelelő ruhám az alkalomhoz nuku ... De annyira szuper ruhákat találtam , ami még a karácsonyi fotózásra és családi együttlétekkor is tökéletes.

Most pedig már szombat van. Elhoztam nektek a (most már ) kedvenc proteines sütim, de receptet majd később kaptok, mert még nem tudom meg oszthatom-e itt is.
Illetve az ebédről is hoztam a képeket , természetesen mindent én saját kezűleg készítettem.

Képzeljétek ez az 5. napom,hogy hús mentesen étkezem. Annyira jó érzés , végre megtaláltam a számomra megfelelő étrendet , és már fogytam is, ami szuper !

Az alsó sima kukoricás pizzát ettem én , a másik kettő a családomnak készült , én senkinek sem fogom megmondani ki ,hogyan étkezzen . Már így is nagyon örülök ,hogy nem fogyasztanak annyi húst mint régen . Havi 5-6 kg csirkemellet vásároltunk a boltban , most ez már lecsökkent 1 kg-ra.

Egyébként ez a két étel most tényleg úgy készült ,hogy ami itthon volt épp , a pizza feltételek azért ilyen siralmasan egyszerűek, bár nekem nagyon ízlett így is. Sok mindent fel lehet használni ilyenkor a kamrából .

Annyi minden lenne amit kitudnék most adni magamból , annyira boldog vagyok, de tudom még ennek nincs itt az ideje, nem szeretek nagyon személyes dolgokról írni.

Ez a pizza ,eddig életem legjobbja és legfinomabbja. Kárai Dávid kelt pizzatésztáját készítettem el, ide kattintva megtaláljátok a receptet, és segítséget kaptok az elkészítéshez.
Ha nincs még ötletetek a vacsihoz ez simán belefér az időbe , amíg a tészta kel intézhetitek a további teendőiteket.

Jó étvágyat és további szép hétvégét kívánok nektek !

#nouwbloggare #nouwblogger #magyar #hungary #nouwhungary #food #foodrecipe #foodstagram #foodies #foodlovers #pizza #healthy

Likes

Comments