A régóta vágyott gofri /Gofri for a long while

bemutatkozásRecept/Recipe, Képek/Pictures

Magamban mindig is csodásnak tartottam azt a családi képet amit a filmekben is csomószor láttam, hogy kora reggel az anyuka már az óriás palacsintákat süti , majd a tojást a bacont stb. Majd útnak indítja a családot az iskolába , a munkába . Mikor hazaérnek a gőzölgő ebéd vagy vacsora pedig már ott várja a hazaérkezőket, gyönyörűen megterítve az asztalon. Most ,hogy nekem is van már családom tudom, ez borzasztóan nehéz, de maximálisan betartott idő beosztással nem annyira lehetetlen. Igyekszem mindig valami újdonságot készíteni a kis családomnak vagy csak mindig főzni , sütni valamit ,hogy legyen amiből falatozhatnak. Persze van olyan nálunk is,hogy rendelünk valamit vagy étteremben eszünk , de az étel iránti szeretetem miatt eleve minden nap bennem van a vágy,hogy csináljak valamit , valami újat amit megtanulhatok elkészíteni . Persze mindig csalódok ha nem jön össze amit elterveztem vagy kicsúszok az időből , de tudom ,hogy sajnos van ilyen és megpróbálom behozni magam .
Hetek óta figyelem ,hogy a reggeli napocska hogyan süti meg a pultot ahol fotózni szoktam , és “oda érjék” az étellel míg ott pihen meg és nem áll tovább a szoba másik sarkába .
A napokban végre, megvásároltuk életünk első gofrisütőjét, ami praktikus 3 az egyben , vagyis melegszendvics és grill sütő is.
A receptet mellé adták, és tökéletes ! Mivel nem saját receptem így nem szeretném ki posztolni de ha érdekel szívesen elküldöm neked.
Mikor kisebb voltam Édesanyám is készített isteni gofrikat, finom baracklekvárral és tejszínhabbal . Még mindig itt van előttem a kép, ahogy két pofára tömjük magunkba a testvéreimmel.

#food #nouw #foodstagram #foodies #foodlovers #foodblog #hungary #magyar #gofri #blogger #nutella #banán #banan

Likes

Comments