Min vision varje kväll är att jag ska ha energi kvar att titta på några av mina tv-program.
Resultatet varje kväll är att jag får gå och lägga mig, alternativt att somna på soffan för energin tar slut. Tanken är ikväll som många andra kvällar, att klara av att vara vaken en stund till i väntan på Paradise Hotel. Men känner jag mig själv rätt så kommer det inte att gå. Men man kan alltid hoppas! 👍🏼

Förresten så var jag och sambon på restaurang och bio i helgen. Vi såg Bridget Jones's baby. En riktigt rolig film som jag rekommenderar alla att se. Jag fick med mig min sambo som egentligen inte var alls sugen på att se den, men det var också han som skrattade mest av oss två 😀.

Ett kort inlägg utan några djupa analyser fick det bli en tisdag kväll som denna.

Ciao ✌🏼️Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Familj är ett starkt band mellan flera stycken människor. Familj är en trygghet där det finns en ovillkorlig kärlek till alla i den. Så är det iallafall i min familj. Jag kom på mig själv idag med att känna en otrolig tacksamhet till min familj. Jag har föräldrar som finns där i vått och torrt, som ställer upp och tror på mig. Jag har två stycken systrar som också ställer upp för mig och ger mig goda råd inför livets tuffa beslut. Det är systrar som jag ser mycket upp till, inte bara för att det är mina systrar utan för personerna som de är. Jag har underbara personer i min släkt och idag även tre stycken syskonbarn som alla är fantastiska på sitt sätt och jag ser fram emot att få följa deras väg genom livet. Att bli moster var en otrolig känsla och jag kan knappt föreställa mig hur det då kommer att kännas att bli en mamma.

Jag är glad över den trygghet jag hade i min barndom med en sammansvetsad familj som hittade på roliga saker tillsammans, åkte på resor till olika länder, spenderade ett flertal somrar på Öland och så mycket mer. Skapade helt enkelt minnen tillsammans. Jag hade en fantastisk barndom som har gjort mig redo för livets alla utmaningar. Vid hinder vet jag om att jag har en familj som stöttar och pushar mig till att lyckas. Tror inte jag på mig, så tror dem på mig! ❤️

Det är nu som vuxen som man inser familjens betydelse. När jag var liten så var mina systrar och jag i olika stadier i livet, vilket jag kände av väldigt ofta och det var inte alltid så roligt att vara minst i skaran. Vi är i olika stadier nu också, men det märks inte lika tydligt nu som då.

Ibland är det skönt att bara stanna upp och tänka lite och vara glad över livet och människorna i det. Något jag gör alldeles för sällan!

Om någon i min familj läser detta, glöm aldrig att jag älskar er!

Kram 💋

Likes

Comments

Då var det äntligen fredag och jag har längtat efter denna dagen. Inte för att det sker något speciellt utan bara för att kunna vara ledig och andas lite. Jag har påbörjat en bok jag gärna skulle vilja hinna läsa lite i under helgens gång. Så jag ska med andra ord bara njuta av helgen och ladda batterierna till nästa vecka.

Till jobbet pendlar jag varje dag med tåg och det har sällan varit några problem för min del. Jag har tidigare skrutit lite om att jag tycker det är skönt att jag sällan blir drabbad av förseningar eller liknande saker. Men nu kom hösten.. Så från och med idag ska jag skippa att säga det för nu fick jag minsann allt på en gång istället. Jag inväntar kl: 14 tåget varje fredag och har aldrig problem att komma hem med det tåget. Förrän nu när det helt plötsligt blir inställt utan anledning, och nästa går inte förrän om en timme. Så det blev att vänta och se glad ut. 😡. Snygg design på vissa av dem dock.

När jag väl kommer hem så ska jag kraschlanda och njuta av min fredag och helg. Hoppas ni alla får en bra sådan!

Kram

Likes

Comments

Jag måste bara börja med att säga, vad jag längtar till julen! Ja det är inte ens september månad än och jag är redan redo att ha vinter. Sjukt tycker en del, jag bryr mig inte om vad de tycker så jag kör på. Dock får jag inte spela julmusik eller pynta lägenheten förrän 1 december, då min sambo inte vill ha jul året runt. Att jag redan nu är redo för snö beror nog mest på att hösten med regn inte är någon stor favorit och nu är sommaren slut.
Men jag får så fint vänta tills december månad och förhoppningsvis kommer det snö i år.

Idag har jag varit på dop. Det var min systerson som döptes. Han har nu officiellt fått sitt namn; William Thor. Det var ett fint dop i en mysig kyrka. Efteråt blev det mat och tårta i församlingshemmet och såklart även paketöppning. Alltid skönt och roligt att få spendera tid med familjen! 💙

Nu ska jag lägga mig och påbörja en ny bok som jag har blivit rekommenderad att läsa av en kollega. Sen är dags för mig att säga godnatt och sova inför en ny jobbvecka imorgon.

Ciao

Likes

Comments

Som på ett brev på posten kom den, den förbannande magkatarren..

Men det kan jag förstå med tanke på hur mycket jag har stressat upp mig de två senaste veckorna. Första veckan var det kaos på jobbet men ändå så fruktansvärt roligt. Så nu ser jag fram emot en lika rolig vecka men med mindre kaos så är jag nöjd 😀👍🏼.

Igår hade vi kräftskiva här hemma. Det var lite att ordna innan gästerna kom, så efter jobbet fick jag skynda mig som attan för att hinna med allt. Med nöd och näppe och med lite hjälp av sambon så hann vi bli klara i tid till att gästerna kom. Vi hade en rolig kväll med god mat, dryck och en massa skratt 🦀🍹.
För mig som hade varit vaken sedan 03:30 var jag rätt så trött när vi alla bestämde oss för att sova.

Idag fick det bli en lugn och avslappnad dag med tanke på gårdagen. Dock hade jag även tvättid så lite tvättande fick det bli.

Nu har även vasen fått uppfräschning med nya fina rosor, tack vare sambon! 😀🌹👍🏼

Imorgon blir det dop så jag ska njuta av lördagskvällen med en film.

Ciao

Likes

Comments

Äntligen fredag måste jag börja med att säga.

Första jobbveckan efter semestern är avklarad och en ny termin har dragit igång för eleverna. 
Jag kom tillbaka till jobbet och möttes av kaos, eller egentligen inte kaos på själva arbetsplatsen utan i mitt huvud. Vi har haft en lång tid med renovering och under sommaren var det dags för den största delen, så allt var i stort sett nerpackat i kartonger plus att alla arbetsrum hade flyttats. Jag tillsammans med mina kollegor startade vår första arbetsdag med att leta efter våra saker så att vi kunde börja arbeta. Vilket resulterade i att det blev så mycket att göra med alla förberedelser inför terminen plus uppackning av klassrummet att vi knappt fick tiden att räcka till. Som sagt KAOS.. 

Jag tror att mina få timmars sömn beror på allt nytt och spännande som har hänt i veckan, vilket också gjorde att när jag idag kom hem så höll jag helg genom att sova i 2.5 timme. Trots det är jag fortfarande trött och huvudvärken sitter kvar som en ständig påminnelse om detta. 

Men det tänker minsann inte hindra mig från att ha en fantastisk helg och ladda batterierna inför kommande vecka! 


Puss och kram 

Likes

Comments

Söndag och sista dagen på min semester, imorgon bär det av till verkligheten igen. Jag vet inte om jag är så taggad faktiskt för det har varit skönt att vara ledig och bara kunna ta dagarna som de kommer. Fast när jag väl är tillbaka på jobbet och allt börjar att rulla på igen så tror jag att jag kommer vara mer taggad än nu. Eller jag är säker på att det kommer att vara så.  

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket mer än att bara ta det lugnt och njuta av att det är söndag. Jag tycker vi underskattar söndagarna allt för ofta för att de kopplas oftast samman med att det är sista dagen på helgen. Jag och sambon tog ett städryck och därefter njöt jag av att påbörja en ny bok. Jag läser nämligen Lejontämjaren av Camilla Läckberg.
Blev inget super långt inlägg denna gången heller men det beror på att jag faktiskt måste sova nu för annars är det en zombie som äntrar arbetsplatsen imorgon. Det kommer det att vara ändå men man kan alltid låtsas så här dagen innan, haha!

Tack för att du läste!

Godnatt!

Likes

Comments

Som ni ser var inte vi super pigga imorse när det bar iväg till Helsingborg för att sedan ta färjan över till Danmark och Helsingör. Det var nämligen så att mina föräldrar skulle över på en dagstur så vi hängde helt enkelt med.

Vi strosade runt på Helsingörs gator och fick även lyssna till en blåsorkester. Såklart blev det en pölse mitt på torget och senare på dagen även ett wienerbröd. Det går inte att åka till Danmark och inte äta pölse och wienerbröd.

Det var en "dejlig" dag i Helsingör tillsammans med sambon och föräldrarna 😀👍🏼🇩🇰

Puss och kram

Likes

Comments

Pokémon GO är inget spel som jag har fastnat för. Jag förstår inte nöjet med att leta efter digitala figurer och bara hoppas på att man lyckas fånga dem när de väl hittas. Däremot tycker jag grund konceptet är bra att man ska ge sig ut och motionera samtidigt som man då är på jakt. Jag hade bara velat ha något verkligt att möta när man kommer i mål så att säga. Jag kan förstå att det är så många människor som har fastnat för spelet eftersom det blir roligare att ge sig ut och motionera om man är på jakt efter någonting.

Det var precis det jag var på idag, på jakt efter någonting. Inga digitala figurer utan en mediabox. För någon dag sedan hade jag ingen aning om vad det var för något, bara vart jag har kunnat hitta en men idag blev jag desto klokare på apparaten. Den går att finna hos vår el leverantör eller de som drar in elen i lägenheten. Problemet var att deras kontor ligger i andra delen av staden på ett industriområde. Eftersom jag är värdelös på orientering var detta dömt att misslyckas. Men tacka vet jag Google maps!
Mitt mission blev complete och jag fick med mig en mediabox hem. När jag väl kommer hem och parkopplar ihop den tillsammans med vår tv Box för att allt ska fungera, tror ni det fungerar? NEJ!! Alltså teknik och bilar ska bara fungera, så är det!! Så min mediabox jakt blev lyckad men vårt problem kvarstår..... SUCK!

Som tur var blev mitt humör och min dag genast bättre när det vankades bio tillsammans med Alexandra! Vi såg Bad moms och vad rolig den var! Som jag skrattade. Den var inte i 3D som man kan tro av bilden, men idag blev det ingen bild tagen så använde en gammal favorit! 😀
Vill ni se en underhållande och lättsam film är denna att rekommendera. Fungerar även om man inte har barn 😂

Ha det bäst!

Puss och kram 😀

Likes

Comments

Idag blev det en dag på stan tillsammans med Alexandra. Jag var sugen på att gå inom en butik som har utförsäljning då de ska lägga ner. Eftersom det är en inredningsbutik så blev suget genast lite större. Alexandra var inte sen med att hänga på då hon också tycker om inredning men behövde även hitta en födelsedagspresent till sin bror. Inte i den affären dock. Jag skulle faktiskt bra titta men fyndade en stor ljuslykta men jag kommer att använda den som en glasvas. Till den behövdes såklart ett par blommor så gick inom en blomsteraffär och köpte mig ett par rosor. När sambon inte fixar får man fixa på egen hand, haha!

Vi började i stort sett med butiken som ska lägga ner så jag fick gå runt med lyktan/vasen genom hela stan och den blev tung efter ett tag men med en fika paus på Yogiboost, fick jag ny energi. Jag har varit på Yogibbost tidigare och då tagit en frozen yoghurt med olika tillbehör men denna gången bestämde jag mig för att ta en våffla med tre stycken valfria tillbehör. Mina blev blåbär, hallon och jordgubb som tillsammans med vanilj yoghurt och varm vit chokladsås bildade en fantastisk kombination på våfflan, mums!

Nu är det minsann dags för mig att laga lite middag så jag tackar Alexandra för en rolig shoppingdag 😀💰

Trots att jag har semester så knackar vardagens måsten på dörren. Konstigt att de aldrig tar semester, fast ännu konstigare är ändå att de aldrig tar ledigt samtidigt som mig, haha!

Puss och kram


Likes

Comments