Kappa - Calvin Klein | Topp - COS | Byxor - Rag & Bone | Clutch - Filippa K

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är en riktig sådan dag där jag absolut inte gjort någonting, riktigt skönt att bara vara hemma och slappa. Var ett tag sedan sist, men ska försöka dra mig ur sängläget till löparskorna och få dagens träning gjord. Wish me good luck!

Likes

Comments

Hade en massa frukt hemma som inte gick åt, slängde därför ihop en juice av apelsin, nektarin och äpple. Blev riktigt god och uppfriskande!

Likes

Comments

Sprang in på H&M i stan förra veckan och såg att de släppt en ny sportkollektion och blev direkt förälskad. Och nu när jag var i Sthlm såg jag en H&M pop-up store med bara sportkläder, rena drömmen för mig! Med mig ut fick jag tag på ett par tights med gulddetaljer och en ljusrosa sport-bh.

Likes

Comments

Landade runt 2 tiden på Arlanda och åkte sedan till hotellet för att släppa av lite bagage. Hann strosa runt lite innan det var dags att ta pendeltåget till Solna. Trots folkmassan fick vi ändå relativt bra platser. När hon äntligen klev på scenen var det bara gåshud, sång / skrik för min del som gällde. Men wow vilken show hon bjöd på! Detta är verkligen något jag kan leva på ett bra tag till!

Likes

Comments

I söndags tog jag lite spontant bussen till Göteborg och var där lite innan 10 för att möta upp Elina. Trots en massa kaos med försenade spårvagnar och en massa väntetid överallt i värmen, kom vi äntligen till Saltholmen. På klipporna bättrade vi på brännan, tog ett och annat dopp och hade det allmänt bra.

Idag går flyget upp till Stockholm för Queen B (!!?!), som jag längtat!

Likes

Comments

​Senaste inköpet kommer från River Island, en grå kjol med större plissering runtom. Något kortare och fungerar perfekt nu när värmen är tillbaka i staden. 

Likes

Comments

​​Essie - Fiji 

Mitt favoritlack just nu är detta ljusa fina nagellack från Essie och för att hålla nagelbanden mjuka och friska använder jag en nagelbandsolja från X-nail. Tycker att det funkar riktigt bra!

Likes

Comments

Hello!!!

Är äntligen tillbaka med datorn i knät och skriver av mig. Det är snart ett helt år sedan jag bloggade regelbundet, men nu känner jag att jag vill dokumentera och komma ihåg mitt liv genom bloggen. Så, vad har jag gjort under ett helt år? Tror att jag slutade blogga ganska tidigt när skolan drog igång och för min del började jag då första året på Entreprenörsprogrammet på Sven Eriksonsgymnasiet i Borås. Ny skola, ny klass och nya vänner, allt detta har fungerat oerhört bra och jag stortrivs! Tänkte visa mitt år i bilder, så får ni ett ynkligt smakprov från det jag gått igenom.

Klassens första dag tillsammans, känns helt sjukt att jag knappt kände någon då.

Var några dagar i huvudstaden och även då med klassen.

Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde under oktober/november, men kan konstatera att det blev en hel del födelsedagsfester, tedrickande och julmys.

Men något jag absolut vet är att jag brunchat i mängder(!!!)

Andra destination med klassen blev Köpenhamn, finns ett inlägg lite längre ner där jag fick ryck och skrev ett och annat inlägg här på bloggen om just denna resa.

Åker fortfarande konståkning, dock inte like ofta som förr. Här är iallafall en bild från vår isshow under julen. Bild tagen från bt.se.

Årets höjdpunkt på skolan var helt klart KORTEGEN! Levde i min dräkt alla dagar och var verkligen inte den fräschaste men riktigt skoj hade jag iallafall:)

Innan kortegeveckans start fyllde jag 17år och vad vore en host som mig vara utan en brunch?

Sista veckan av skolåret spenderades på Kinnarps Interior i Viared där jag och en classmate praktiserade. Vi fick åka med på leverantörsmöten, plocka i lagret och sätta ihop ett inspirations collage, kulkul!

För bara några veckor sedan tittade solen fram och bjöd på temperaturer upp mot 25-30 grader, detta resulterade i en massa grillmys, underbart!

Likes

Comments

​Införskaffade mig ett par nya vårskor häromdagen, ett par ljusrosa slip-ons med ormskinsmönster på. Längtar verkligen tills solen tittar fram och dessa kan komma till användning.

Likes

Comments